This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trix van den Hoogenband
Trix van den Hoogenband - 1 Item
HALLOKES! Ik ben een lekkere geile dame die stoute heren van alle leeftijden verwend naar ongekende hoogtes. Stellen, senioren, mindervaliden en andere gehandicapten zijn nog steeds van harte welkom bij mij. Je uiterlijk, figuur, huidskleur en leeftijd zijn van geen enkel belang. Wel 18+. Elke leeftijd heeft zijn eigen charmes. Ben je op zoek naar sexueel gezelschap, een professionele escort masseusse met ruime ervaring. Dan ben je hier aan het juiste adres! Tenzij u natuurlijk een flikker, Herrie Potter, homo, jeannet, Jo de Potter, lelietje van baelen, miet, mietje, nicht, of poot bent!
Trix van den Hoogenband
geil slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Qiëlle Stoffels
Qiëlle Stoffels - OORSTOKJES!
Ik ril en kreun van genot. Als ik dat lange harde ding met dat zachte kopje. In dat behaard en goed gesmeerd holletje steek...! GEWELDIG TOCH? DIE OORSTOKJES!
Henk Krols
Henk Krols - proza
Als ik gedreven door haar lust mijn zaad in haar begin te storten, zoekt ze mijn mond en trekt zich aan me op in gulzig geil genieten. Het paroxisme komt synchroon. Ik heb genoten, zegt ze, als we nagenietend intiem ineengeklonken blijven liggen: ze voelt daarna niet al te graag te snel de leegte na de liefde in de holte van haar buikje…..
Ube Van den Fonteyne
Ube Van den Fonteyne - Lekker bij Boudesteijn aan het zwembad!
Lekker bij Boudesteijn aan het zwembad! Inmiddels was mijn vriend AAD ook op een stretcher komen liggen en namen we de wereldse actualiteit door, binnen en buiten ijsberenland. Prima weer, maar toch te koel om te zwemmen, vonden we, dus dat hebben we maar niet gedaan. Daarna verplaatst naar het terras, om een blik te werpen op het damesbestand. Dat liep in de loop van de dag op, naar zo'n 50 dames 's avonds. Genoeg vrouwelijk schoon om uit te kiezen, vooral veel slanke twintigers uit diverse Oost-Europese landen. En ook deze keer was het Roemeense klasje ondergeschikt aan de andere klasjes. Nu alleen nog iemand vinden om te: weipalen heien, wippen, keppe doen(West-Vlaanderen), of rampetampen (W-VL), ...
Haduwig Latjens
Haduwig Latjens - Eerste huwelijksnacht
Eerste huwelijksnacht. Een man, die nog nooit eerder sex heeft gehad, gaat naar bed op zijn huwelijksnacht. Zijn nieuwe vrouw kleedt zich uit, gaat naakt op bed zitten en zegt: "Weet je wat ik wil?" Hij zegt: "Nee". Zij gaat op bed liggen en spreidt haar benen. "Weet je nu wat ik wil?" vraagt ze. Hij zegt: "Ja, je wilt het hele bed voor jezelf hebben!"
Arabellyn
Arabellyn - masturbeertip
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Een echte aanrader is het volgende ga naakt op bed liggen en maak je TAMP hard. ga nu met een van je vingers strelend en/of draaiend over het plekje net onder het toompje.je kunt dit langzaam of snel doen of hard of zacht drukkend. Het is wel even volhouden voor je moet gaan spuiten maar het genot is des te groter! Veel plezier ermee!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook