This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ninneke van Zomeren
Ninneke van Zomeren - 1 Item
HALLOKES! Ik ben dus ook een lekkere geile dame die stoute heren van alle leeftijden verwend naar ongekende hoogtes. Zo pas ik mij prima aan in elke omstandigheden. Je kan mij boeken voor een relaxatie massage, sensuele massage, body to body massage en een erotische massage. Knuffelen, strelen, zoenen, een gezellig samenzijn, een boeiende conversatie, een romantische dinner-date, strip-acts, begeleidingen van stoute heren en stellen naar prive-sauna\'s en parenclubs, een passionele vrijpartij, triootjes en nog zoveel meer behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Intieme contacten gebeuren steeds zonder condoom. Jij beslist zelf hoever je kan en wilt gaan. Vertel mij jou, jullie (geheimste) seksuele verlangens en of fantasieën en ik breng ze in werkelijkheid. Hygiëne en discretie zijn gevraagd en geboden. Ps. als je een lesbiënne, lesbo, mannetje, pot, potvis, janet, of blokpot bent, dan ben je wat mij betreft ook zeer welkom hoor!
Ninneke van Zomeren
mijn grotje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - Vuile viezerik
Een man komt thuis en legt zijn aansteker op de tafel met de tekst 'YAB YUM'. Waarop zijn vrouw reageert: "Vuile viezerik, dat ik daar nou op zo'n manier achter moet komen: Je rookt weer!!!"
Ray
Ray - Klachten bij de meeste amateurprostituée’s
Beste Slipjesklanten! Klachten bij de meeste amateurprostituée’s ontstaan eerder door te veel dan door te weinig hygiëne, dus hier en tip voor een ieder die het aangaat! Frequent gebruik van zaaddodend pasta kan de YONI irriteren (gebruik daarom beter condooms en glijmiddelen waar geen zaaddodende pasta aan is toegevoegd)! Dit ter info! Ps. Laat mij nog weten of deze tip jou ook geholpen heeft!
Gerrie Ankerman
Gerrie Ankerman - WC
Soms verlang ik zo naar je. Word ik al vochtig als ik aan je denk. Dan trek ik mijn broek omlaag. Ren ik op je af en ga zitten... OH, W.C, ALS JIJ ER TOCH NIET WAS!
Vannessa Jaymig
Vannessa Jaymig - Are you looking for a partner?
Hello dear, are you lonely male single and bored only to be alone ? Are you looking for a partner for having a horny relationship ? What about some hot body-to-body oil massage with hot licking + intimacy !? Single, no strings attached! Get in Contact for horny time between NL + D!
Gerrit Uitdeketting
Gerrit Uitdeketting - een gedragen slipje
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Op de kamer aangekomen ontdeed ze zich ook direct van de paar stukjes stof die ze droeg! Het wer al snel duidelijk dat ze me al pijpend niet ging klaarkrijgen, maar zin om onmiddellijk te neuken had ik ook niet, dus ik liet haar een condoom omdoen en om mij vervolgens te bestijgen. Ze heeft wel een héél mooi lichaam, met zalige borstjes, dus dat was weer genieten. Cowgirl houdt ze jammer genoeg nooit echt lang vol, dus al snel zijn we overgeschakeld op missio, waarbij ik haar lekker kon tongzoenen om daarop te eindigen met hondjes. Ik heb die lekkere kont stevig beetgepakt en de billen een beetje uit elkaar getrokken en ik ben gaan beuken. Ik dacht dat een orgasme er niet direct zou inzitten, maar ze voelde verrassend strak aan. Zou het dan toch waar geweest zijn dat ze gisteren …………? Hoe dan ook: zonder al te veel moeite te moeten doen was daar plots dat orgasme. Ik vulde het condoom nogmaals met een verrassend grote hoeveelheid witte vloeistoffen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook