This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Taiwana Eurlings
Taiwana Eurlings - 1 Item
HALLOKES! Ik ben een zeer geile dame met een kleine, geschoren poes, die stoute heren van alle leeftijden verwent naar ongekende hoogtes!! Bij elke ontmoeting die je met mij hebt kun je zelf mijn kledingsstijl bepalen gaande van klasse in maatpak, casual, tot zeer pittig en sexy. Maak mij jouw wensen dus duidelijk! Je kunt mij ook inhuren bij u aan huis voor jongensfeestjes. Een discrete afspraakje in een rendez-vous of luxe hotel mag natuurlijk ook. Ik doe escort zowel in gans België en Nederland. Verdere internationale bestemmingen (ook per vliegtuig) zijn steeds bespreekbaar. Voor een boeking, reservatie, mijn tarieven, verdere info kan je mij steeds per gsm of een mailtje contacteren. Uw mailtje wordt binnen de 24 uur beantwoord. Ik ben bereikbaar: 7/7-24/24 uur!
Taiwana Eurlings
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hansje Klippel
Hansje Klippel - Sinterklaas!
Drie mannen (twintiger, veertiger en een van 70) zitten in cafe te zeveren over hun sexleven. De waard wil wel eens meer weten en vraagt aan alle drie de mannen eens eerlijk en oprecht op te schrijven hoe vaak ze nog sex hebben. De drie mannen nemen een bierkaartje en schrijven......... Als de cafebaas de drie kaartjes krijgt blijkt op alle drie net hetzelfde te staan, namelijk: M M S De cafebaas wil natuurlijk graag weten waar die letters voor staan. Twintiger : Morgen, Middag, 'S avonds. Veertiger : Maart, Mei, September. Opa van 70 : Misschien Met Sinterklaas!
Masuki Hozami
Masuki Hozami - Leuke masturbeertip
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Ga lekker op je rug op de bank liggen. en steun je voeten tegen de muur. Vrij simpel maar erg lekker. Veel plezier ermee! Als jij geen jurkofiel bent zul je dit zeker waarderen!
Camiel Martinus Petrus Stephanus
Camiel Martinus Petrus Stephanus - hebt me misschien wel eens gezien in café-restaurant George
Hoi! Je hebt me misschien wel eens gezien in café-restaurant George aan de Leidsegracht. Gladde Italiaanse schoenen. Jasje zonder dasje. Jachtige en jolige tred. Alle kenmerken van een snelle jongen. Ik zat dan meestal aan het achterste tafeltje, mooie fles pinot noir in de koeler en iedere keer vergezeld door een andere putain!
Willemien Wittebol
Willemien Wittebol - De witte lading vult mijn mond
Smachtend haal ik hem eruit, Ik open mijn mond en neem hem tussen mijn lippen Ik wil er wel in bijten. De witte lading vult mijn mond... HEERLIJK, ZO'N MAGNUM VAN OLA!
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - een gedragen slipje
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Ik voelde me heel slapjes (ik dacht op een zeker moment zelfs dat ik in slaap ging vallen op mijn kruk), dus ik besloot om gebruik te gaan maken van de welness in haar appartement. De meeste mensen worden daar loom van, maar ik slaag er meestal in om mijn batterijen tijdens een stevige welness beurt terug op te laden. Ik ben dus maar eerst een kwartiertje alcohol en calorieën gaan uitzweten in de sauna, om vervolgens mijn lichaamsvocht terug op peil te gaan brengen in de jacuzzi. Na veel te lang in de jacuzzi te hebben gezeten (ik heb er zelden zo verrimpeld uitgezien) , was het opnieuw tijd voor een douche en trok ik naar haar slaapkamer. De welness sessie had me duidelijk deugd gedaan. Mijn lust in haar groeide razendsnel, net als mijn kleine vriend, wiens kopje na een tijdje vanachter mijn badjas tevoorschijn kwam. Deze meid moest en zou hem eens lekker verwennen!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook