This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Paddy Tiga
Paddy Tiga - 1 Item
Hallo leukerdje, ben jij net als ik gezellig, spontaan en sta jij lekker positief in het leven? Lees dan even verder..... Ik houd van eerlijkheid, humor en gezelligheid. Ik ben erg nieuwsgierig en laat mij daar vaak door leiden. Ik houd dus van anale sex met zowel mannen als vrouwen maar komt het tot een serieuze relatie, dan geef ik de voorkeur aan een man. Vooral het likken van jouw: Antwerpen-centraal, noten, klokkenspel, spermafabriek of uw knikkers waardeer ik ten zeerste! Spreekt dit je allemaal aan, stuur mijn pooier dan een berichtje. Je krijgt op zeker een reactie terug!
Paddy Tiga
stout slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Oona Church
Oona Church - welk dörp ?
Oét welk dörp kump ’t beer det geschônke wuurt in de Zoépkoël? Neer <-- juiste Wylre Aarce
Ed
Ed - "maar mijn vader wel."
Vanaf het bordes wuift de koning naar zijn onderdanen. Opeens ontdekt hij in de menigte een bedelaar, die, afgezien van zijn vodden, sprekend op hemzelf lijkt. Een wacht roept de bedelaar naar boven en de gelijkenis blijkt inderdaad zeer sterk. De koning vindt het wel vermakelijk, want net als hijzelf had zijn vader bekend gestaan als een rokkenjager. "Vertel eens, beste vriend," zegt de koning glimlachend, "werkte je moeder toevallig in het koninklijk paleis?" "Nee, majesteit," antwoordt de bedelaar, "maar mijn vader wel."
Tess Von Piekurz
Tess Von Piekurz - Onze Camiel heeft besloten zijn gezinsleven voorrang te geven
Onze Camiel heeft besloten zijn gezinsleven voorrang te geven. Datgelooft natuurlijk geen hond is ook logisch. Het gezin is per slot van rekening “de hoeksteen van de samenleving“. Camiel blijft zich ondanks alles inspannen voor de partij, maar op andere manieren. Welke manieren blijft vooralsnog onduidelijk.
Camiel Martinus Petrus Stephanus
Camiel Martinus Petrus Stephanus - geile putains !
Jongens, ik was dus slecht bereikbaar, ik belde belangrijke mensen niet terug en ik was talloze afspraken en beloftes niet nagekomen. Logisch dat ik niet te vertrouwen ben! Maar ik ben wel een goed christen met een bijzondere voorkeur voor geile putains !
Merel Blaauw
Merel Blaauw - te weinig hygiëne
Klachten bij portieksletjes zoals dit meisje hierboven ontstaan volgens mij eerder door te veel dan door te weinig hygiëne, hier en tip voor een ieder die het aangaat! Vrijen terwijl de vagina nog droog is, kan het slijmvlies irriteren. Laat de vagina eerst vochtig worden of gebruik een glijmiddel bij het vrijen! Dit weer ter info, de balletjes allemaal!
Pedro
Pedro - een DVP (dame van plezier)
Regelmatig spreek ik af met een DVP (dame van plezier) die precies weet hoe ze mij moet behagen en ik haar natuurlijk. Eerst spraken we discreet af in hotels, maar na een paar dates begon ik haar ook thuis te ontvangen. Ik heb sinds ik Sharon Dijkstra ken samen met haar al een paar grenzen verlegd en we beginnen elkaar steeds meer te vertrouwen waardoor we bereid zijn steeds verder te gaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook