This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Winnie de Poef
Winnie de Poef - 1 Item
Hoi ik ben naarstig opzoek naar een sexdate met een oudere en liefst zeer bejaarde man. Zelf heb ik nog niet zoveel ervaring maar ik hoop de juiste tegen te komen die me op dit gebied genoeg kan leren. Ik ben ook gek op plassex en wil verwend worden maar zal jou als je jouw wensen kenbaar maakt ook zeker plezier bezorgen. Ben jij ook gek op plassex en spreekt je dit aan. Reageer dan ook eens op deze oproep en stuur een foto van je DONG naar mijn POOIER. (info@plassex.nl)
Winnie de Poef
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ron de Knikkert
Ron de Knikkert - een relaxerende massage
Some you win, some not.Vandaag zin in een relaxerende massage. Op zondag, geen sinecure. Na veel Megabytes surfen gekozen voor deze dame hierboven. De foto's op de website zijn al zeker niet genomen in dat armzalige appartement waar ze ontvangt. Ik denk wel dat de foto van haar is, maar zo krijg je ze niet te zien. Het liep al mis met de afspraak. Toen ik al onderweg was kreeg ik een SMS. Dat ze zich vergist had, of ik een half uur later kon komen. Ik heb getwijfeld en verkeerd gekozen... De ontvangst was zonder meer koel. Geen glimlachje kon er af. Zonder woorden werd me een menu voorgehouden. Ik koos, dacht ik, voor het laagste risico en de hoogste prijs, de body to body massage inclusief PZC! .
Evie
Evie - Reverse Peephole Viewer
Ook verkrijgbaar bij Kruidje-roer-me-niet de: “Reverse Peephole Viewer“. Daarmee kun je vanaf de buitenkant door die geniepige kijkgaatjes in deuren gluren om te zien wat zich binnen in de woning afspeelt. En dat alles voor maar $89.95. Hoe geil is dat?
Notermans
Notermans - Belgie
Belgie heeft weer iets nieuws uitgevonden, een helikopter met schietstoel! En het volgend project ligt ook al in het verschiet: Een overdekt vliegveld!
Cristaline
Cristaline - geslaagde zakenman uit Amsterdam
Een geslaagde zakenman uit Amsterdam gaat in Drenthe op zoek naar een leuke vrijstaande boerderij om zijn verdiende kapitaal te kunnen investeren. Als hij een leuke boerderij gevonden heeft komt hij erachter dat de boer tevens imker is en dat er allemaal bijenkorven achter de boerderij staan. "De koop gaat niet door!" Roept hij tegen de boer, "die bijen zijn hartstikke gevaarlijk!" "Ach, welnee", zegt de boer. "Ik zal het je bewijzen. Ik bind je compleet naakt aan een boom vast tussen de korven en kom na een dag terug. Als 1 bij je steekt mag je mijn boerderij gratis hebben ! Nou, de zakenman denkt natuurlijk deze kans moet ik pakken. De man laat zich vastbinden en de boer vertrekt. Na een dag komt de boer terug en ziet de zakenman ineengestort aan de boom hangend, jammerend en wel. "Mijn god," zegt de boer, "ze hebben je toch niet gestoken?" "Nee, dat niet," zegt de Amsterdammer, "maar de kalfjes zijn al zes keer komen drinken!"
Leo
Leo - proza
Mijn lieve amateurpostie, je hebt de nacht, een lange nacht, in mijn gedachten doorgebracht. Ik heb gesmacht, op je gewacht, Maar me bij dageraad bedacht... (mede omdat je zo duur bent!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook