This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Avalon Scheurtjes
Avalon Scheurtjes - 1 Item
Hoi, Ik zoek nu ook maar een lekkere stoute, geheime sexdate. Het maakt me godverredomme niet uit waar, ik zoek gewoon een geil avontuur. We kunnen een afspraak maken op een parkeerplaats, in het bos of in de duinen. Ik heb geen zin in een relatie of verder flauw gedoe/gezeik. Ik wil lekkere geile avontuurtjes om even te kunnen ontspannen en alles even te kunnen vergeten. Ik ben in bezit van een auto dus kan overal door heel Nederland iets afspreken. Laat jij iets van je horen dan lak ik vast mijnteennagels, bleek mijn anus en knip mijn schaamhaar alvorens ik de auto start……..doei!
Avalon Scheurtjes
lekker slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rupert Reethaar
Rupert Reethaar - proza
Zojuist maar weer een vers gedragen slipje opgehaald, daarna nog even lekkere sex ! Meer voorspel is bij mij niet nodig, als je geil als boter bent: ze plant me diep in haar, en kreunt reeds bij de eerste stoten onder golven van genot, en plant alweer haar nagels in mijn rug!
Brittany Bongers
Brittany Bongers - Leuke masturbeertip voor stoute kerels
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Smeer je TAMP eens in met honing als je gaat onaneren. Door het "kleverige" van de honing is het aftrekken heel anders dan normaal. Wel weer goed schoonmaken he? Veel plezier ermee knapenschender!
Zara Glover
Zara Glover - heuse glossy
Heeft uiteraard niets te maken met aandachttrekkerij, burger dichter bij de politiek brengen algemene informatie verstrekking naar de burgers. Naar verluidt had deze dame het liefst gezien dat er ook een centerfold van haar bij zat, zodat Neerlands boerenzonen die boven hun bedstee konden hangen naast de doos met tissues. Maar dat bleek niet haalbaar. Zo’n actie kon natuurlijk niet lang goed gaan. En dus komen nu andere media geile mannetjes politici ook met een heuse glossy!!!
Ger Gansefles
Ger Gansefles - een gedragen slipje
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Ik zette me op bed tegenover haar en begon haar te zoenen. Tongzoenen doet ze jammer genoeg niet, maar de zoentjes die ze gaf voelden wel heel intiem aan. Tijdens het zoenen speelde ik voortdurend met haar lekkere, borsten, billen en poes en mijn kleine Piet kon het natuurlijk niet nalaten de nodige aandacht op te eisen. Ze had de boodschap al snel begrepen en begaf zich naar beneden. Wat toen volgde was een mindere pijpbeurt, een beetje een anti-climax. Gevolg: mijn kleine Piet die zooooo zin had in deze mooie amaeteurporstituée, trok zich van ontgoocheling een beetje terug. Ze merkte dat uiteraard en vroeg me of ze iets mis deed. Ik gaf aan dat ik een pijpbeurt graag iets steviger heb: ik heb graag dat een meid aan mijne Piet zuigt alsof haar leven er van af hangt, en dat ik het gevoel krijg, dat ze Piet er letterlijk gaat afzuigen! Ze begon me vervolgens opnieuw te pijpen en ze had de boodschap duidelijk goed begrepen: ze pijpte plots met een onwaarschijnlijk enthousiasme en ik genoot nu met volle teugen. Ze deed het zelfs zo goed, dat ze me probleemloos had kunnen klaar pijpen (en dat kunnen niet veel meiden). Een FT zit echter niet in haar aanbod, en ik wou haar daarenboven te graag neuken, dus ik heb haar dan maar een condoom laten nemen…………………………
Erik
Erik - Europese-Franse bh maten
Vergelijkende matentabel tussen Europese-Franse bh maten. Deze bh maten vind je terug op het etiket van je bh! EU/NL 75 80 85 90 95 100 105 110 FR 90 95 100 105 110 115 120 125 Mail me direct welke jij draagt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook