This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cinderella Janson
Cinderella Janson - 1 Item
Hoi Ik ben nu ook maar op zoek naar een geile date met een stoute man! Liefst zo iemand als jij met zo/n lekkere harde TAMPERT! Ik houd er van me te kleden in leer en Collars te dragen. Ik ben graag onderdanig. Ik zou graag je voeten willen likken ik raak er erg opgewonden van. Heb jij ook van dit soort fantasieën laat dan een berichtje achter en wie weet waar we samen achter kunnen komen wat we lekker vinden. Ik omschrijf me als lekker kinky, dus ben jij dat ook dan hoor ik snel iets van je?!
Cinderella Janson
lekker gedragen slippie!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - wijze woorden
Zeg maar jij tegen mij, want ik heb een hekel aan u!
Adele Bloemendaal
Adele Bloemendaal - 2 tassen soep en een frisco
Een Nederlander komt bij Blokker in Antwerpen en ziet een thermosfles staan. Hij vraagt aan de verkoopster : “Wat is dat?” “Awel,” zegt de verkoopster, “dat is een thermosfles: alles wat je er koud instopt blijft koud en alles wat je er warm instopt blijft warm.” “Ik neem er een,” zegt de Nederlander. Terug gekomen in Nederland, neemt hij de thermosfles mee naar z'n werk, en zijn collega's vragen : “Wat is dat?” Dus legt hij uit: “Dat is het nieuwste uit België: een thermosfles. Alles wat er warm in gaat blijft warm en alles wat er koud ingaat blijft koud.” Vraagt zijn collega: “Wat heb je er nu in zitten?” Zegt die Nederlander : “ 2 tassen soep en een frisco.”
Piet Saman
Piet Saman - proza
Zojuist een vers gedragen slipje opgehaald, daarna nog even lekkere sex, en dan is het voorbij en tijd om gaan, lachend onbeschaamd wrijft zij nog met haar gedragen slipje, zwoel zweet en sporen van mijn zaad tussen haar benen weg. En aan de deur kust ze me even nog de mond. Haar ogen glanzen. (Van ontroering, hoop ik dan…)
Johannes Burg
Johannes Burg - Na 50 minuten was het hele zaakje rond
Na veel Megabytes surfen gekozen voor deze dame hierboven. Ze bleek getrouwd en haar man deed open. Uiterst vriendelijke ontvangst! Ik koos voor een relaxerende massage. Het body to body gedeelte waar je toch 40 euro extra voor neerlegt heeft helaas nog geen 5 minuten geduurd: 3 aan de achterkant, 2 aan de voorkant. Ik mocht me (alleen, uiteraard) douchen, waarvoor ik een handdoekje kreeg dat nauwelijks groter was dan een gastendoekje. Na 50 minuten was het hele zaakje rond. Denk niet dat ik nog een keertje terugkom.
Ellen Zwelle
Ellen Zwelle - een opblaasbaar zwem-armbandje
Pssst, Koop vanmiddag een opblaasbaar zwem-armbandje. Blaas hem op en stop je TAMP ertussen. Met glijmiddel werkt het lekkerder. WANK nu, door het zwembandje heen en weer over je stijve TAMP te schuiven. Voordeel is, dat je het armbandje zo hard kunt opblazen als jezelf wilt. Hiermee bepaal je dus zelf hoe strak hij zit. Veel geluk knapenschender!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook