This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Aria Wegdam
Aria Wegdam - 1 Item
Hoi slipjes-lover! Ik ben nu eindelijk op zoek naar een vast kameraadje voor zo nu en dan ontmoeten. Ik word n.l. een beetje moe van al die wisselende contactjes…… Jij bent net als ik getrouwd en af en toe bisexueel, ik verwacht geen discretie maar wel graag hygiëne (darmpatiënten uitgesloten!) Ik ben wel ietwat kinky aangelegd, dus iemand die sexperimenteren wil is natuurlijk een pre :-) Niet al te veel drank en drugs of te erge extremen deze keer graag! Bestel je mijn gedragen slipje????
Aria Wegdam
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - oesters goed zijn voor de mannelijke potentie
"Dat verhaaltje dat oesters goed zijn voor de mannelijke potentie is nonsens,"zegt de ene man tegen de ander. "Hoe weet je dat?" "Heb ik uitgeprobeerd! Gisteren heb ik een dozijn oesters gegeten, maar er hebben er maar 6 gewerkt......"
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - Vergelijkende matentabel tussen Europese-Franse bh maten
Vergelijkende matentabel tussen Europese-Franse bh maten! Deze bh maten vind je terug op het etiket van je bh. Majouline werkt met de EU bh maten. Heb je een bh van een Nederlands lingerie merk dan is dit een Europese bh maat. EU/NL 75 80 85 90 95 100 105 110 FR 90 95 100 105 110 115 120 125 Laat even weten welke maat jij hebt!
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - Leuke masturbeertip voor stoute kerels
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! NODIG: 1 hele dikke en zo recht mogelijke komkommer die het liefst is ingepakt in een doorzichtige plastic folie. Snij zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een stuk van de komkommer af, maar 1 stuk moet liefst schuin worden afgesneden, zodat je er straks makkelijk in kan glijden. Zorg dat je een zo recht mogelijk stuk komkommer overhoud van +/- 30 centimeter lang. Nu moet je heel voorzichtig zijn, want je moet de komkommer uithollen, zodat je een holle koker krijg, en je moet met uithollen oppassen dat je niet door de zijwanden heen gaat. Hol de komkommer ver genoeg uit zodat je met je DONG er precies inpast, dus zeker niet te smal anders scheurt hij uit later als je hem gebruik. Doe de komkommer zo'n 20 seconden in de magnetron op 600 watt. De doorzichtige folie gewoon laten zitten om scheuren tegen te gaan. Leg de komkommer ergens tussen twee kussens en ga op je buik liggen en stop je TAMPERT in de warme komkommer en lekker batsen maar. Dit glijd echt zalig en omdat het lekker warm is lijkt het net alsof je door je POOIER je kontje wordt geneukt. Wel moet je heel goed opletten dat je niet in 1 keer komkommer erin duwt want die kan erg heet zijn vanbinnen door de stoom en dan verbrand je DONG weer. Heb ik overigens ook al vaak meegemaakt en is echt niet leuk. Zeker in het begin even heel goed oppassen en voorzichtig steeds een beetje bij beetje verder erin schuiven. Als jij geen jurkofiel bent zul je dit zeker waarderen!
Doktor Hans
Doktor Hans - Een vrouw met een hazenlip
Een vrouw met een hazenlip komt bij de dokter. De dokter kan hier echter niets aan doen. De enigste remedie is de schaamlippen in plaats van de gewone lippen te brengen. Na een week komt de vrouw voor controle. "En?" vraagt de dokter. "Prima," zegt de vrouw, "alleen als ik lippenstift op doe raak ik zo opgewonden."
Mat Kruishaar
Mat Kruishaar - Zou ik die job kunnen krijgen
Een man gaat naar het politiekantoor en zegt: "Ik heb gehoord dat u een man zoekt die 's nachts meisjes lastig valt?" Politie-agent: "Ja dat klopt!" Man: "Zou ik die job kunnen krijgen?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook