This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mexx Besuijen
Mexx Besuijen - 1 Item
Hallo spannende mannen van Nederland! Wat leuk dat je naar mijn advertentie kijkt, ook spannend te weten dat er mannen mijn foto zien en tekst lezen. Als je weet wie ik ben zeg het dan tegen mij en alsjeblieft niet tegen iedereen behalve mij! Wie wil komen blazen om het vlammetje weer op te doen laaien tot grote warme vlammen?Mannen die extreme seks zoeken gelieve niet te reageren, ik ben gek op orale en anale sex, maar niet op pijn, dieren en dat soort extreme seks. Ik kan moeilijk ontvangen (kan soms wel) dus we moeten een plekje vinden, voor mij niet zo erg want zoals gezegd ik hou ook van buitensex! Ik wacht in spanning af wie er zal reageren.
Mexx Besuijen
wie komt mijn slipje uittrekken??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - Leuke masturbeertip voor stoute kerels
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Degene die, net als ik, zich graag voor het slapen gaan zich nog eens lekker aftrekt moet eens een keer een degelijke witte katoenen slip met gulp aantrekken (je weet wel zo'n saaie grote, weinig modieuze tent die je bijvoorbeeld bij Zeeman kunt kopen). De(r)gelijk ondergoed absorbeert zo goed dat je je bed niet meer uit hoeft om na het klaarkomen nog even het spul kwijt te raken of een zakdoek te pakken. Nee, je kunt lekker relaxed gaan liggen, met je hand zoek je via de zij-ingang je genotsknots op, je trekt hem naar buiten en geeft hem een flinke beurt. (als je de grootste maat slip neemt kun je hem zelfs binnen in de slip te grazen nemen...). Na het klaar komen duw jij je genotsknots terug in de gulp en kunt lekker gaan slapen. De dubbele lagen katoen zorgen ervoor dat je geen vlekken in bed krijgt en als je 'smorgens wakker wordt is de boel al lang opgedroogt en kun je desgewenst weer opnieuw beginnen. Daarna doe je de slip in de was en voor de volgende avond heb je natuurlijk een schone nieuwe klaar liggen. Voor overdag trek je natuurlijk wel wat mooiers aan..... Als jij geen jurkofiel bent zul je dit zeker waarderen!
Oona Church
Oona Church - Ik heb anale seks gehad voor het huwelijk
Vraag: Ik heb anale seks gehad voor het huwelijk. Meerdere keren, met meerdere mannen (tegelijk) . Is het nu nog verantwoord om te trouwen? Antwoord dat ik ontving: Ga voor jezelf alles nog eens langs en vraag God vergeving om datgene wat niet goed is geweest. Hij wil dan ook echt vergeven, maar dat houdt ook in dat Hij dan van ons vraagt in de toekomst naar Zijn geboden te handelen en wandelen. Hij wil dan opnieuw beginnen met mensen en zo wil Hij dat ook met jou. En dan mag je ook weer open staan voor nieuwe sexrelaties!!
Meklit
Meklit - een behoorlijke ingreep
Een man vertelt de dokter dat hij zich wil laten steriliseren. "Dat is een behoorlijke ingreep", zegt dokter Hans. "Heeft u daar uitgebreid met uw vrouw over gesproken?" "Ja hoor", zegt de man, "ze is het er helemaal mee eens". "En uw kinderen?" vraagt de dokter, "staan die er ook achter?" "Ja hoor", zegt de man. "Die ook". "Ze hebben erover gestemd, 17 zijn ervoor en maar 3 zijn tegen".
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - ga ess ff aan ee onderbroek ruiken
ga ess ff aan ee onderbroek ruiken zegt mijn man laatst!! ja echt horror terwijl mijn man eigenlijk best netjes is he, ik zei trouwens tegen hem als je mn slipje op de grond vind ga je er dan ook aan ruiken om te kijken offie vies is of niet? :kwaad: jij bent echt heel smerig, gatverredamme, eerst je man die aan je vraagt om ze boxer te ruiken blijkbaar valt er iets aan te ruiken, gore mensen, en nu ook je vieze slips, bahhhh vies mens. je past wel goed bij die schoonfamilie, soort zoekt soort. stik maar in je viezigheid. ik ga er vandoor *kots*
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - een leren slipje zonder kruis
De bijbel zegt wel dingen over dat kinderen niet de schande (naaktheid) van hun ouders mogen zien, volgens mij, ik weet alleen zo snel niet waar dat zou staan. Wij hadden het met reformatorische kraamzorg, dat er uitdrukkelijk in de regels stond dat de oudere kinderen er niet bij mochten zijn als de moeder gewassen werd. Maar dat is nog weer anders dan in miniscule slipjes zonder beha rondlopen. En het ene stringetje is het andere niet. Maar een leren slipje zonder kruis voor de moeder kan toch prima? In de saunaclub heeft zij immers minder aan……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook