This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Klaar Tielkemeijer
Klaar Tielkemeijer - 1 Item
Hi mannen! Het lijkt me ontzettend spannend om hier in contact te komen met een lekkere, stoute man met een geile TAMPERT die mij lekker kan opwinden via de app.. heb je zin om te geilen met deze STOEIPOES? ik kan je ook zeker wat leuke foto\'s meesturen. Wel vraag ik om de vereiste discretie! Ik zoek wel alleen mannen die serieus zijn! (dus zeker geen: DESPERADO’S) €15 voor een half uur €25 euro voor een uur €50 voor 5 dagen; Betalen kan via Paypal of via sms. Stuur me maar een leuk mailtje, dan kunnen we nummers uitwisselen en wie wie weet tot snel!
Klaar Tielkemeijer
mijn lichaam kan van jou zijn!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cleo Cohen
Cleo Cohen - Wil een club de goede line-up behouden
Meer clubs die het reeds hadden, nieuw tijdperk niet alleen de prijsstelling maar ook (reeds van de week al aangegeven) de dames zullen ook t.o.v. de clubs iets meer "macht" opeisen en dat is juist wat er speelt. Waar vroeger de club nog zoiets had, wil als dame hier werken? Zijn de rollen voor de goede top dames compleet omgedraaid. Men, de dames stellen eisen, gebeurt al en niet enkel het uurtarief de invloed gaat al iets verder. Wil een club de goede line-up behouden, voordat de dames naar een andere club gaan, zal de club hier nu eerder gehoor aangeven. Helaas profiteren hier ook de dames van die ver onder het service niveau zitten en misschien ook wel de looks niet op een dusdanig niveau hebben. Meer clubs (trend) Hogere prijsstelling (trend) Minder klanten (tendens) Dunnere spoeling; klanten per club... Meer kamergangen van enkel 30 min. Minder inkomsten voor de lower-class-ladies.. Minder kamergangen per klant per club.... Minder wachttijd voor een kamer!!!
Chriselda Kooijman
Chriselda Kooijman - Zou je gaan gillen
De heer des huizes zegt tegen het dienstmeisje: "Zou je gaan gillen als ik je nu probeer te neuken?" "Nee" Boudesteijn zegt ze, "ik ben nog hees van de vorige keer!"
Jacco Groningen
Jacco Groningen - "Preutse" generatie
Tja. mijn ouders waren echt nog van de "Preutse" generatie, dus helaas in die tijd maar weinig gezien van gedragen slipjes, stringetjes e.d.! Maar nu is dat gelukkig wat opener en vrijer geworden, maar dat dwingt mewel tot keuzes. Ook het gegeven: tot wanneer kun je als vader met je dochter in één bed uitslapen, kroelen? Er is m.i. geen eenduidig antwoord op. Ook niet als je pubers in huis hebt, kan een dochter in een klein slipje zonder beha rondlopen, terwijl haar broers en zijn vrienden er ook zijn? Of andersom???? Wat vinden jullie nou reëel?
Pieternelleke
Pieternelleke - fijne masturbeertip
Hoi, hier nog een fijne masturbeertip! Erg lekker voor onder de douche. Ga op je hurken zitten met je armen langs je lichaam, ga nu over je billen opzoek naar je anus. Als je je anus gevonden heb ga je met 1 vinger van beide handen (dus 2 vingers) een klein stukje naar binnen. Trek je vingers nu heel voorzichtig iets uit elkaar zodat je anus als een soort elastiekje op rekt, uiteraard voorzichtig zijn. De "hoge druk" die zo bij je vinger op de anus komt is een heerlijk gevoel. Ik krijg er een knalharde TAMP van. Als je na 2 a 3 minuten gaat trekken is de kans groot dat je binnen 30 seconden een gat in de muur spuit. Vooral een succes in de kamer van een ander, en dan niet opruimen natuurlijk!
Gordon
Gordon - GARAGE VAN BOUDESTEIJN
Tja, de directie van de GARAGE VAN BOUDESTEIJN vindt dat ze maar alles kunnen maken eerst de entree en per halfuur € 50, o.k. zelfs voor mij hoor! maar dan gelieve ook streng toezien op de service !! standaardservice: NMC, PZC, FT, TZ (zoals het moet), en lekker lang vingeren. ….. 3x klachten omwille van ze doet het niet of ze doe het niet goed --> buiten Pain is the weakness leaving the brain !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook