This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sissy-Gril
Sissy-Gril - 1 Item
Hoi, Ik mag dan wel bijzonder bisexueel zijn maar dat wil nog niet zeggen dat ik niet van anale sex met een lekkere stoute POOIER kan genieten! Helaas is het niet zo heel simpel om een man te vinden die ook alleen maar een geil sexcontact zoekt dus daarom deze oproep. Ik woon in Amerongen, geen zorgen of problemen en ben inmiddels ook al gescheiden. Zoek jij ook zoiets en het liefst voor vaker dan moet je maar even reageren. Als je jonger bent geen probleem, dat lijkt me juist geweldig! Ps. ik doe niet aan: ieder diertje zijn pleziertje, kipwippen, of naar de kinderboerderij gaan……..
Sissy-Gril
mijn gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marit Schedinga
Marit Schedinga - uw clitoris ziet er uit als een scheidsrechtersfluitje
Dokter, mompelend: "Ik zie het al, uw clitoris ziet er uit als een scheidsrechtersfluitje." Vrouw, opgetogen: " Zo groot dokter?" Dokter: "Nee, zo afgekloven."
Pieternellie
Pieternellie - fijne masturbeertip
Hoi, hier nog een fijne masturbeertip! Ga jezelf heel langzaam aftrekken, neem de tijd. Als je voelt dat je bijna komt, richt dan je stijve naar je tepel en probeer op je tepel te spuiten. Als je veel spuit, probeer dan ook je andere tepel onder te spuiten. Smeer het daarna over je tepels uit, je zult merken dat het "na gevoel" van het klaarkomen nog even blijft. Na afloop niet douchen maar zo naar de sportschool gaan@
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - boxer van mijn man op de grond
Soms vind ik een boxer van mijn man op de grond dan denk ik ooh die is vuil. maar bleek dat ie hem dan gewoon heeft laten vallen bij het pakken van een boxer. Zegt ie heh, hier lag een boxer waar is die? in de was ik d8 dat die vuil was, dan zegt ie dan ruik je toch gewoon ff. gaterdamme, ik heb dus een keer een volle pamper naar zn kop gegooid . ga zelf maar ess ff aan ee onderbroek ruiken!! Ieuwww. :haha:
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - een (inleg) kruisje
Steeds meer islamitische asielzoekers bekeren zich tot het christendom. Hun bekering maakt de kans op een verblijfsvergunning groter omdat terugkeren naar het thuisland lastiger is geworden. De IND twijfelt echter steeds vaker over de echtheid van al die bekeringen. Maar hoe bepaal je of iemand echt christen is geworden of dat er sprake is van misleiding om zo een verblijfsstatus te bemachtigen? Eén van die methodes is te controleren of ze wel een (inleg) kruisje dragen!
Cody
Cody - DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Gisteren leek het wel besparingsdag in DE PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN , bijna geen meiden, en van de weinigen die er waren, was er maar eentje die me kon bekoren (zo ééntje van de poepstamperij!) . Toen we de parking opkwamen, stond er een busje van een roodgieterbedrijf op de parking. Daar lag dus een loodgieter op kosten van een opdrachtgever gewoon met een Roemeens hoertje te rolbezemen! Het ontbijt was ook niet als vanouds. Geen stukje groente te bespeuren, zo duur is een stukje tomaat of komkommer toch niet. Ook de mayonaise en de ketchup stonden ergens ver weggeborgen en waren taboe. Je moest je dus beperken tot het broodbeleg en eitjes om zelf te bakken. Ook ’s avonds was het armoe. Een wortelstamppot en een watersausje was het enige klaargemaakte. Verder wel de hamburgers, kippenblokjes, varkenslapjes en ongezouten spek…. Nu wel wat koude groentjes maar kwalitatief niet zoals we gewoon zijn. Bon of het bespringen zijn of toeval zal de toekomst uitwijzen zeker!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook