This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Niki-eritrea
Niki-eritrea - 1 Item
Dag stoute heren! Ik kom uit Sint-Niklaas zoekt nu een stoute man die net als mij van de oude stempel is! Ik vind n.l. dat een vrouw is er om de man te plezieren op alle gebieden, zo ben ik opgevoed en zo was het met mijn ex partner! Alle nieuwe dingen zijn niks voor mij en hou het graag bij het oude. Zo heb ik een licht voorkeur voor: beffen, de hostie ontvangen, likken, kuttebutten, of minetten. Ben je ook van de oude stempel, vind je ook dat de vrouw er is voor de man op alle sexgebieden dan kom ik graag in contact met u!
Niki-eritrea
nat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruine-Schaap
Mevrouw de Bruine-Schaap - goed christen
Hoi, Ik ben zelf moeder van een flink aantal kinderen, en nu vraag ik me af of het goed/geoorloofd is om als goed christen voor het oog van je kinderen in je slipje te lopen, of naakt te slapen. Ik ken mensen van de ger gem bijvoorbeeld die dit gewoon standaard doen, en zelfs publiekelijk een zoute snor halen. Mijn vraag: kan dit inderdaad gewoon..?? Wat is jouw mening? Alvast bedankt voor je reactie!!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - last van zijn testikels
Een man komt bij de specialist en klaagt dat hij zo'n last van zijn testikels heeft. De specialist onderzoekt een en ander, maar komt er niet goed uit en besluit een kijkoperatie te doen. Als hij zo die man op de snijtafel heeft liggen en juist diens zak heeft opengesneden, komt de kat binnen, grijpt de testikels en gaat ermee vandoor. De dokter is volledig verast en denkt in paniek na hoe hij dit moet oplossen. Hij besluit bij de man maar een paar uien te implanteren en verder maar te zien hoe het loopt, veel slechter kon het toch niet worden. Als de man na enkele weken terugkomt voor na controle vraagt de dokter hoe het ermee staat: "Prima dokter, het is nog nooit zo goed geweest. Ook voor mijn vrouw, elke keer als ik klaarkom, lopen bij de tranen over haar wangen...."
Anette Brand
Anette Brand - Fijne masturbeertip!
Fijne masturbeertip! Neem een handdoek leg er een plastiek handschoen alleen met de vingers op. Rol deze handdoek op en doe de rest van de handschoen over de handdoek. Doe wat glijmiddel in de opening. Steek nu je stijve TAMP in de opening . lekker batsen maar nu. Veel genot toegewenst! .
Britany Nola de Wit
Britany Nola de Wit - PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Eerste indrukken: de verbouwingen zijn de PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN zeer ten goede gekomen. Ik heb daarnet een lekker ontbijtje genuttigd. De line-up valt goed mee en het is al behoorlijk druk qua andere mannen, maar voorlopig heb ik nog niks naar mijn smaak gezien. Ik heb zin in een mooie harde TAMPERT, maar die ben ik helaas nog niet tegengekomen. Ff nog een pint drinken, eens gebruik maken van de welness en dan nog eens rondkijken naar een leuke POOIER! Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum
Mat Kruishaar
Mat Kruishaar - SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
Laatst in de SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN, viel mijn oog op een nogal forse dame. Het viel me later pas op hoe groot ze echt is, ze droeg namelijk al teenslippers in plaats van die enorm hoge hakken, een vrouw die niet plot 25 cm kleiner is op de kamer dan in de bar! (ze lijkt overigens sterk op de zus van Dennis van der Geest!) Onder de douche direct al een flinke TZ gekregen, en al leuk met elkaar zitten spelen. Kortweg het werd een zeer goede PSE sessie waar ze bleek van te genieten ook. Achteraf bij het afreken wou ze zelfs de 15 extra niet omdat het “zo leuk was”. Zal wel een klantenbinding truckje zijn, we hadden een prijsafspraak en ik wil die nakomen, ik stopte de 15 euro in haar tasje en zei dat ze het dan maar als drinkgeld moest aannemen. Mijn vriend AAD zijn sessie met een ander Roemeens sletje zat er ook al op en hij was matig positief, haar TZ en PZC waren zeer behoorlijk maar bij het bruinwerken kreunde ze nogal fake vond hij. Ze zou vrij eng zijn, daarmee zal ze waarschijnlijk niets voor mij zijn. Mijn vriend AAD verdween met nog een Roemeentje, want die hebben nu ook de weg naar BOUDESTEIJN gevonden…………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook