This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lyric van der Leur
Lyric van der Leur - 1 Item
Hoi, BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN ZEER ERVAREN EROTISCHE TEMPERAMENTVOLLE VROUW? STOP MAAR MET ZOEKEN, JE HEBT HAAR NU GEVONDEN!!!! RONDBORSTIG, GEIL,, EERLIJK EN VRIJ. EEN POSITIEVE LEVENSGENIETER WAAR JE NIET OMHEEN KUNT. MET MIJN VOLLE BORSTEN MASSEER IK JE EROTISCH, LIEF EN ZINNEPRIKKELEND. HET HOOGARAGE VAN BOUDESTEIJNEPUNT WAT IK JE BEZORG IS ONTZETTEND SEXY EN ONGEREMD. SEE YOU LATER, ALLIGATOR! Ps. ik doe niet aan: ieder diertje zijn pleziertje, kipwippen, of naar de kinderboerderij gaan!
Lyric van der Leur
lekker snoep slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Delmy
Delmy - even lekker masturberen
HEY! Als je even geen geld hebt om naar een amateurprostituée te gaan, waarom ga je dan niet even lekker masturberen? WANK je gewoon eens zonder klaar te komen! kleed je uit streel je TAMPERT en je eikel langdurig. Masseer ook je ballen en je tepels na een paar uur trek jij je al lekker klaar op de wc!
Stef van Engen
Stef van Engen - dat allemaal voor een zoute snor
Ze moeten niet de prijs omhoog blijven gooien! In GARAGE VAN BOUDESTEIJN waren er slechts maar een paar vrouwen waar ik 100€ per uur voor zou betalen! echt uitzonderingen,uiterst mooie dames. dat waren echt mooie dames met top service!! Er lopen optisch ook minder mooie vrouwen rond (steeds meer de laatste tijd)die gaan het door deze prijs verhoging moeilijker krijgen. Tenzij dat de dames die nu al 100€ vroegen nu ineens € 125 gaan vragen. Belachelijk! En dat allemaal voor een zoute snor !
vickey vriemels
vickey vriemels - Bertram is een vroom mens
Bertram is een vroom mens die in de vijfentwintig jaar dat hij getrouwd is nooit vreemd is gegaan. Maar als hij een keer in Amsterdam is, kan hij zich niet langer beheersen. Hij stapt het vertrekje van een amateurprostituee binnen en vraagt wat de kosten zijn. Op hetzelfde ogenblik klikt er een zware donderslag. Verschrikt rent Bertram naar buiten, kijkt naar de hemel en mompelt: "Ik mag toch zeker wel vragen wat het kost?"
Frank Fukking
Frank Fukking - een getrouwde man met een lieve vrouw
Ik ben een getrouwde man met een lieve vrouw. Die relatie wil ik zo houden. Ik heb echter al jaren een verlangen naar sex met een man. Geen relatie maar gewoon sex. Die drang wordt steeds erger en leidt me enorm af. Met mijn vrouw heb ik haast geen sex meer. De drang om iets met mannen te doen wordt steeds erger. Ik heb wel eens camsex met een man gehad en vond dat geweldig. Zou ik het eens moeten proberen?
Francis Baswofski
Francis Baswofski - last van een ZWEETFOEF
Hoi hoi, ik ga dus binnenkort voor het eerst op wandelvakantie maar ik heb al snel last van een ZWEETFOEF! En nu twijfel ik wat ik mee moet nemen? Een goede broek lijkt mij wel super maar pfff ze zijn zo lelijk! Kan praktisch ook mooi zijn? Wie heeft een tip voor outdoorkleding die er leuk uitziet? Bestaat die?? Ik ben heel erg benieuwd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook