This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Penny Wise
Penny Wise - 1 Item
HOIHOI! Ik ben een zeer onderdanige vrouw die een strenge meester/pooier zoekt. Wil hard werken en zoek iemand die dit voor mij regeld zodat we samen goed geld kunnen verdienen, verkrachtingen, excort, gangbang, enz is alle mogelijk zonder condoom. Wie is streng en durft deze slet goed aan te pakken??? Kom me dan direct verwennen in mijn: zaadbak, zaadhol of in mijn zeiksnor! Nieuw: klantenkaart waarmee je spaart voor korting. Hoe vaker je komt des te meer korting je krijgt!
Penny Wise
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - gelijk behandeld
Vrouwen willen altijd gelijk behandeld worden. Totdat ze op een zinkend schip zitten, dan is het ineens "vrouwen en kinderen eerst"…..
Beatrice
Beatrice - even lekker masturberen
HEY! Als je even geen geld hebt om naar een amateurprostituée te gaan, waarom ga je dan niet even lekker masturberen? Je kruist je handen over elkaar, legt ze op je SLAPPE DONG en ga op je buik liggen met je handen onder je. Beweeg nu je lichaam van voor naar achter steeds opnieuw! Veel plezier toegewenst!
Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - ik ben ook niet van steen
Ik heb over seks niets (meer)te klagen maar wil toch even iets kwijt, Sinds mijn vrouw is bevallen van onze tweede zoon is haar verlangen naar seks gedaald tot bijna nul wat voor mij niet echt als leuk gevonden werd en wordt, maar goed wat moet je er aan doen. Ik heb mijn schoonmoeder na een paar jaar er van in kennis gesteld en die zat eigenlijk met een zelfde soort probleem, haar man had een paar jaar terug kanker in zijn beide zaadballen, sinds dien kan hij er niets meer mee, mijn schoonmoeder is nu 61 maar is een vlotte dame en mist het plezier. Ik heb er met haar over gesproken en van het een kwam het ander, ik neuk haar nu bijna iedere week, bij mij thuis of bij haar thuis of op de zaak ze is veel ouder dan mij maar ik kan er niet meer zonder en zij heeft ook zoiets laten we hier vooral mee door gaan! Tegen over mijn vrouw voel ik me schuldig maar goed ik ben ook niet van steen, moet ik er mee stoppen of....
Pien Karna
Pien Karna - snel last van een ZWEETFOEF
Hoi hoi, ik ga dus binnenkort voor het eerst op wandelvakantie maar ik heb al snel last van een ZWEETFOEF! Dus hier een tip voor iets meer fashionable wandelbroeken waar ik zelf al jaren fan van ben: Esprit heeft (online) vaak hele leuke outdoorbroeken te koop (van katoen, dus niet echt voor koude bestemmingen). Vaak zijn ze ook "opknoopbaar" tot driekwart broek en ik vouwde ze nog wel eens verder om, tot mijn knieën. Ze zijn mooi (slank) van model en zijn er in allerlei kleuren, van natuurtinten tot echt vrolijke kleuren. Ik wandel er al jaren in rond (al heb ik ook afristbroeken hoor, voor de zwaardere/koudere tochten, maar met mijn kletsnatte FOEF kan ik met de Esprit broeken goed uit de voeten! ).
Luc Coolman
Luc Coolman - naakte vrouwen in zijn slaapkamer
Wim komt bij de psychiater en beklaagt zich er over dat hij s'nachts altijd naakte vrouwen in zijn slaapkamer rond ziet rennen. "Wilt u dat ik u daarvan af help?" wil de arts weten. "Nee, alstublieft niet," is het antwoord. "Ik zoek een methode om er eindelijk eens een te pakken te krijgen."
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - Je moet iedere dag je vagina trainen
Maria, die zichzelf tijdens haar shows liever Dina noemt, doet van alles om haar publiek te vermaken. Ze klimt in palen, kronkelt over de vloer en tovert meterslange vlaggen uit haar flamoes, terwijl ze hevig met haar tepelkwastjes schudt. "Mijn geheim van de vlaggen? Je moet iedere dag je vagina trainen door het wat op te rekken en heel veel naar de sportschool gaan. Ik heb nog veel meer wat ik ermee kan...", zegt de ondeugend lachende Dina.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook