This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Suus van Veldhuizen
Suus van Veldhuizen - 1 Item
Hallo! Ik ben al een tijdje pooierloos en was dus een beetje aan het rondkijken hier en het lijkt me toch best wel spannend om hier contact te maken en eens uit te proberen hoe dat is. Ik wil graag afspreken en dat mag ook best wel voor iets spannends zijn hoor en mocht je ook single zijn dan sta ik ook open voor meer. Wie laat een bericht voor mij achter? Kom me dan direct verwennen in mijn: zaadbak, zaadhol of in mijn zeiksnor! Nieuw: klantenkaart waarmee je spaart voor korting. Hoe vaker je komt des te meer korting je krijgt.
Suus van Veldhuizen
gloryhole!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arnout Sneltrekker
Arnout Sneltrekker - strakke DIM boxers
Dag dames, Ik draag zelf het liefst graag strakke DIM boxers. Ik heb ze in zwart, lichtgrijs en wit. Vooral bij die lichtgrijze en witte zie je duidelijk de details van m'n zaakje, dus DONG en ballen. Ik vind het erg geil om zoveel van me te laten zien zonder zeg maar naakt te lopen: gewoon alleen zo'n strakke lichte boxer aan. In keedkamers of zomers op de camping, maar ook soms ook in het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN! Wat vinden jullie er eigenlijk van als je de inhoud zo kan zien zitten? Oh ja ik kan me voorstellen dat het niet erg een goed gezicht is als een of andere vetzak er zo bijloop. Maar ik zie er vrij gewoon uit. Geen spierbundel, maar gewoon slank. zeg maar misschien lichtgespierd van het zwemmen…..
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - een trio met mijn beste vriend AAD
Tijdens de sex met mijn vrouw liet ik doorschemeren in een enorm geile bui dat ik wel eens een trio zou willen met mijn beste vriend AAD. Ze begon te lachen en ze zei, 'nou, misschien wel'. Nou... als ze misschien zegt is het gewoon altijd het bevestigende antwoord ja ;-) Stom verbaasd was ik. Mijn maat en ik hadden altijd al stoere verhalen onderling dat we dat wel zouden willen maar nooit het idee in ons kop durven halen dat dit realiteit zou worden. De eerst keer was wat geforceerd maar de daarop volgende keren geweldig. Lekker naakt wijntje drinken lol en gaan met die banaan ;-) Super is het. Nu klinkt het gek, ik ben geen homo maar ik zou mijn vriend AAD wel eens aan zijn STAAFMIXER willen trekken en misschien meer. Maar ja.. waar haal ik de durf vandaan om hem dit kenbaar te maken? ;) Gewoon lekker seks met z'n drieén en niet opletten wat je in je hand hebt. Hoe zou je zoiets subtiel moeten laten doorschemeren dat je dit wilt?
Gerda Grootepunt -- Borsten
Gerda Grootepunt -- Borsten - lekker masturberen
HEY! Als je even geen geld hebt om naar een amateurprostituée te gaan, waarom ga je dan niet even lekker masturberen? Je neemt gewoon een oude teddybeer van je vrouw, knipt er achteraan een gaatje in , je zet hem op je bed zodat je er dan lekker in en eruit met je DONG kunt gaan, je kan ook gaan liggen en de teddybeer op je DONG zetten en die op en neer laten gaan! Veel plezier toegewenst!
Kamilla Kjeldsen
Kamilla Kjeldsen - een zwart slipje (string) van mijn bejaarde moeder
Vanochtend toen ik onverwacht de badkamer inkwam, trof ik mijn man Kamiel aan terwijl hij een zwart slipje (string) van mijn bejaarde moeder aantrok. Hij schrok enorm van mij en wist niet hoe gauw hij het moest uitrekken. Hij probeerde het nog onder zijn bed te verbergen. Eerst zag en begreep ik niet goed wat hij aan het doen was. Ik vroeg hem rustig: "Wat ben je aan het doen Kamiel?" Hij voelde zich betrapt en begon te huilen en te trillen. "Niets..." en "Je wordt vast boos" waren zijn antwoorden. Ik zag het zwarte slipje onder zijn bed liggen en vroeg: "Kun je mij wat je onder het bed hebt gegooid even geven?" Huilend en trillend wilde hij dit niet doen. Vervolgens pakte ik het zelf maar….. . Zonder boos te worden heb ik hem gevraagd naast mij op zijn bed te komen zitten. Ik kalmeerde hem en zei dat ik alleen wat verbaasd was. Ik vroeg hem of mijn moeders onderbroekje mooi vond. "Ja" was zijn antwoord. Ik zei: "Ik ook", en verder dat hij het gewoon aan mij kon vragen als hij het zou willen aantrekken. Maar dat hij het niet, zonder te vragen, uit haar kast mag halen. Ook zei ik dat hij mijn onderbroek kon proberen... en toen kwam er een lach op zijn gezicht!
Anoushka Plassterk
Anoushka Plassterk - al snel last van een ZWEETFOEF
Broeken kopen is voor mij best lastig, ik heb n.l. al snel last van een ZWEETFOEF! Komt nog eens bij dat de meeste wandelbroeken voor mij een niet passende pasvorm hebben. Maier zat gelijk goed. Ik vind wandelen in een wandelbroek vele malen fijner dan wandelen in een spijkerbroek. Wij maken vooral veel wandelingen van 4-6 uur, een spijkerbroek gaat dan in mijn schaamstreek irriteren. Wij regenen ook weleens nat, een spijkerbroek gaat dan aan mijn FOEF plakken en duurt langer voordat deze droog is

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook