This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Winnie Zorgdrager
Winnie Zorgdrager - 1 Item
Tja, deze lekkere single lady is er weer aan toe om eens lekker in bed te stoeien met een geile stoute man! Houd je daar ook van? Zonder al te veel gedoe, maar wel openstaan voor meer als die bekende klik er is? Voor mij is het al weer een tijd geleden hoor. Dus misschien weet ik niet eens meer hoe het moet hihi. Moet je het me weer leren. Of is het net als fietsen? Dat kan natuurlijk ook hoor! Bel me voor een lekkere geile date, de balletjes!
Winnie Zorgdrager
mijn slipje geheel voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - één van mijn favoriete masturbeertips
Hier nog één van mijn favoriete masturbeertips! Ik kleed me uit tot ik volledig naakt ben. Vervolgens trek ik een nylon gewatteerde ski broek en ski anorak aan. De gewatteerde nylon polyamide op mijn naakte huid voelt heel opwindend aan, zodat ik er erg geil van wordt. Ik trek de ski broek hoog op, zodat ze lekker strak zit. Je loopt rond en je voelt de gladde nylon polyamide voering over je naakte huid wrijven. Ik trek de gevoerde kap van de ski anorak volledig over het hoofd, duidelijker hoorbaar wordt het geluid van de schurende nylon die tegen elkaar wrijft,dat blijft voor mij super opwindend. Op bed leg ik eerst een nylon slaapzak en dan ga ik op mijn buik liggen op bed op de nylon slaapzak en duw mijn hoofd er tegen en begin met schuivende bewegingen te maken. Heen en weer glijden over de nylon en beweeg ritmisch van zacht naar harder tot steeds vlugger, daarbij glijd mijn TAMP over de gladde nylon polyamide voering van mijn skibroek tot ik erin klaar kom, daarbij spuit ik het sperma hevig in de nylon polyamide gewatteerde skibroek, waarvan ik een geweldig orgasme krijg. Het heeft een heel lekker gevoel achteraf. Deze manier van onaneren, doe ik al vanaf mijn 12e!!! Veel plezier toegewenst!
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - screening voor een licht erotische filmer
Ik ging van de week naar een screening voor een licht erotische film! Naast me zat een mooi meisje dat ook een van de kandidaten is. Een mooi meisje. Maar vooral ook een nagenoeg bloot meisje. Ze had een outfit aan waar een hoer op de Zeedijk zich nog naakt in zou voelen. En geen BH!! Uiteindelijk knoopte het model haar t-shirtje tot vlak onder haar tieten vast zodat het als BH fungeert. Dat dan de rest van haar lijf tot aan de rand van haar slipje bloot is, blijkt niet te deren. Erotiek is geil, die boodschap wil ze geloof ik uitstralen. Ik vind erotiek vooral vervelend, maar dat moet ik nu misschien maar voor me houden…..
Francois Spaans
Francois Spaans - Zo, dat is een mooie!
Een man koopt op de markt 2 meter stof, van 1 meter maakt hij een zwembroek en gaat naar het zwembad. Hij trekt zijn zwembroek aan en gaat trots zwemmen, maar ongemerkt glijdt zijn zwembroek af. Nog steeds niks gemerkt gaat hij naar het kleedhokje, daar komt hij een vrouw tegen en die zegt: "Zo, dat is een mooie!" Waarop de man zegt: "Mooi he, ik heb thuis nog 1 meter!"
Joke Bruis
Joke Bruis - snel last van een ZWEETFOEF
Hoi hoi, ik ga dus binnenkort voor het eerst op wandelvakantie maar ik heb al snel last van een ZWEETFOEF! Wanneer je hele dagen wandelt is speciale wandelkleding wel zo prettig. Het zorgt voor een gelijkmatigere temperatuur en is in het kruis snel weer droog. Ook schuurt je foefje minder snel dan een spijkerbroek! Dit ter info!
MIa
MIa - Kamiel Eurlings deed nog een flinke pipi
Zondagavond besloot ik om de pamper een keertje n de kast te laten. Mijn vriend Kamiel Eurlings deed nog een flinke pipi en al zingend van ‘Kamiel zonder pahamper, Kamiel zonder pahamper!’ trok hij naar bed. Ik ging ‘s nachts om 01.30 u nog even kijken (nadat zijn tut zogezegd op de grond gevallen was … maar daar was niks van waar … zucht) en zijn pyjamabroek was nog droog. Maar ‘s morgens om 06.30 u waren de pyjamabroek, het hemdje, het bloesje, het hoeslaken … kletsnat!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook