This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Onyx van Inkel
Onyx van Inkel - 1 Item
HOI! Deze waanzinnig mooie femme fatale, met een superslanke taille, hele volle billen en enorme grote borsten!Ik ontvang jou in mooi app bij snelweg den haag heerlijke sex v.a 80 euro al mogelijk. Leuke vriendinnen o.a. studente / braziliaanse / aziatische / milf aanwezig voor een hete lesbische trio!! Nieuw: klantenkaart waarmee je spaart voor korting. Hoe vaker je komt des te meer korting je krijgt. Zie meer info op de website.
Onyx van Inkel
geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - Zachte billen en een fris gewassen viooltje
Een minuscuul slipje, nog rood ook. Zachte billen en een fris gewassen viooltje. Alleen dat woord al: viooltje. Ik heb vele woorden voor een vagine gehoord, maar dit hele poëtische nog niet. Ik weet dat vrouwen moeite hebben met harde woorden ervoor en allemaal zoeken naar een mooie aanduiding. De vagina-monologen hielden zich daar uitgebreid mee bezig. En dan lees ik er hier weer zo één. Mooi hoor!
Brunhilda Schmits
Brunhilda Schmits - snel last van een ZWEETFOEF
Hoi hoi, ik ga dus binnenkort voor het eerst op wandelvakantie maar ik heb al snel last van een ZWEETFOEF! En nu twijfel ik wat ik mee moet nemen? Na langdurig onderzoek in mijn (Aziatische) woonplaats kwam ik tot de wonderbaarlijke ontdekking dat de Hollander niet langer het alleenrecht op de afritsbroek heeft. De Abritzhose en pantalon zippë transformable zijn in opmars! Ik heb een wandelbroek die helemaal elastisch is (lengte en breedte), ideaal voor een droge foef! (van Salomon).
Bruno Bilnaad
Bruno Bilnaad - mijn favoriete glijhuis
Zojuist binnen gekomen in mijn favoriete glijhuis! Eerst maar eens kijken in het nieuwe restaurant of er nog een spiegeleitje met bacon is. En natuurlijk benieuwd waar mijn favoriete sletje uithangt... Uit betrouwbare bron had ik vernomen dat zij vandaag aanwezig is….. Sterker nog... mijn komst was al aangekondigd dus ik kon niet anders dan met gezwinde spoed richting de sauna daar weer eens een lekker een zoute snor te halen !
Jerry Can
Jerry Can - onzin dat SLIPJES alleen door vrouwen gedragen mogen worden
Ik vind het prachtig. Want wat is het nou voor onzin dat SLIPJES alleen door vrouwen gedragen mogen worden? Dit is discriminatie, discriminatie hoor je! Vrouwen hebben dezelfde rechten, want ze zijn gelijken. Waarom dan een uitzondering maken met ondergoed? Nu wil ik niet zeggen dat ik SLIPJES aanbid, integendeel, ik vind ze foeilelijk. Maar het idee vind ik mooi. Verbeter de wereld, begin bij een slipje!
Eostre
Eostre - 'Boer en tuinder'
Een boer leest 's avonds in bed het blad 'Boer en tuinder' en zegt tegen de boerin: "mensen zijn volgens dit blad de enigen waarbij de vrouwtjes een orgasme kunnen krijgen". "Nou" zegt de boerin verlekkerd, "bewijs dat maar eens dan". Maar de boer stapt uit bed en loopt weg. Als hij een half uurtje later bezweet weer in bed klimt zegt: "Koeien en geiten zeker niet, maar van de varkens weet ik 't niet, die gillen de hele tijd verschrikkelijk ....."
Carlina de Brune
Carlina de Brune - Flink pipi doen voor het slapengaan
Mijn vriend Kamiel is nog steeds niets zindelijk, dus daar had ik wat op gevonden. Flink pipi doen voor het slapengaan en als hij ‘s nachts voelde dat hij pipi moest doen, kon hij op het potje gaan – dat hadden we wijselijk langs zijn bed gezet. En ik besloot om er een kleine motivatie aan vast te hangen: als hij 5 nachten droog bleef, mocht hij een Playmobil speelgoedje kiezen. Playmobil … het magische woord voor Kamiel Eurlings! Deze morgen ging ik even checken om 07.00 u en alles was droog! Nacht 1 zonder natte broek is achter de rug! Hoera!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook