This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Skye Walker
Skye Walker - 1 Item
Pssst, ondanks dat ik wel een vriendje heb gehad voel ik me toch wel wat onzeker of ik wel leuk genoeg ben voor jongens. Ook ben ik nog erg onzeker op het sexueel gebied en zou daarom wel willen dat iemand mij hiermee zou kunnen helpen. Stuur je me een berichtje als je me zou willen leren kennen of als je mij zou willen helpen? Voor alle duidelijkheid: ik zoek dus iemand om lekker mee te cohabiteren!
Skye Walker
geil poesje !
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Arantxa
Arantxa - Het GLIJHUIS belt weer
Het GLIJHUIS belt weer en ze is heel enthousiast. “Je bent 1 van de 12!” roept ze. Even denk ik dat ik de postcodekanjer heb gewonnen maar het blijkt dat ik 1 van de vrouwen ben die mag komen opdraven bij een SLIPJESDATE. Gatverdamme, ik hou niet van GANGBANGS!. En bovendien, eigenlijk behoor ik meewerken aan SLIPJESDATES natuurlijk principieel fout te vinden. Ik begin dus een beetje tegen haar te pruttelen maar vervolgens noemt ze het bedrag dat ik ermee kan verdienen en dan ben ik om. Ik heb ook eigenlijk helemaal geen principes, realiseer ik me……….
Miquishadrion
Miquishadrion - een litteken van 10 cm in mijn schaamstreek
Door een operatie heb ik een litteken van 10 cm in mijn schaamstreek. Nooit durfde ik naar een naaktstrand te gaan om, net zoals mijn vriendinnen, lekker met vreemde kerels te neuken! Zelfs voor mijn beste vriendin hield ik dit geheim. Ze wist niet, dat ik een litteken had en het aan niemand behalve aan mijn man durfde te tonen.Ik vraag me nu dus serieus af of ik hier wel goed aan heb gedaan........
Ab Veuger
Ab Veuger - GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Jongens, ik ben absoluut geen kudde dier zoals de meeste hier over het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN. We moesten er allemaal maar eens weekje wegblijven ,DE POT OP MET JE PRIJS VERHOGINGEN!!! Ik vond 75€ al royaal beloond voor een amateurprostituιe om even met haar beentjes wijd te gaan. Maar de aanwezige Hollanders vinden volgens mij maar alles goed, die worden ook graag in het bipsje genomen! Als de club een weekje geboycot zou worden met z'n allen laten ze de prijsverhoging wel uit hun hoofd. Met 1 of 2 kamergangen merk je het nog niet zo maar ik ga toch voor meerdere sessies en minimaal een uur per sessie als je er zo een paar heb scheelt dat toch behoorlijk. Ik vind het belachelijk die bedragen om eens lekker een zoute snor te halen!
Perpetual  Heeze
Perpetual Heeze - strings voor mannen vind ik gewoon geen porem
nouhjah laat ik mijn post dan iets uitgebreider uitleggen! strings voor mannen vind ik gewoon geen porem al dat haar wat lang dat touw zweeft.. neen dankje de koekoek! en zon slip vind ik meer wat voor oudere mannen ... doet me denken aan van die vieze zwembroekjes, bah!
Ron
Ron - verborgen gevoelens voor mijn schoonmoeder
Hai! Ik heb dus een relatie van meer dan 10 jaar met mijn vriendin en ik heb al die tijd verborgen gevoelens voor mijn schoonmoeder. Iets seksueels kun je wel zeggen. Ik voel me wel heel erg aangetrokken tot haar en ik voel totaal schuldig als ik ook eraan denk maar kan mijn gevoelens niet onderdrukken. En helemaal niet als ze langskomt of we komen bij mijn schoonouders en ze heeft zwarte panty aan. Dan kan ik mijn gevoel helemaal niet meer onderdrukken. Raak ik helemaal opgewonden en zenuwachtig van en tegelijkertijd vind ik het zalig om er naar te kijken (niet opvallend natuurkijk, een beetje sneakpieken) En helemaal als ze met de ballerina schoentjes zit te spelen en laat dan de schoen vallen zodat de mooie voetjes in nylon geheel zichtbaar is. Wat ik dan ook doe is dan zogenaamd met mijn telefoon te spelen terwijl ik van de voeten een foto neem of een filmpje van maak. Ik ruk me ook af als ze weg is of als we thuis zijn. Het is wel een klote gevoel maar toch ook weer niet. Heel raar, of toch n iet zo heel raar??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook