This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sonnet Star
Sonnet Star - 1 Item
Tja, een te lange periode alleen is al voorbij gegaan en hoe graag ik ook een leuke man zou willen ontmoeten zoiets kun je jammer genoeg niet afdwingen. Maar er zullen ongetwijfeld wel mannen zijn die geen relatie willen maar alleen wat spanning toch? Mocht je een vrouw wel interessant vinden voor die spanning laat dan een bericht voor me achter. Voor alle duidelijkheid: ik zoek dus iemand om lekker mee te cohabiteren!
Sonnet Star
geil gedragen slipje (nat)
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Brooke Schildje
Brooke Schildje - GARAGE VAN BOUDESTEIJN
Voordat Maria een showtje weggeeft, zijn er altijd mannen die met vreemde verzoeken komen aanzetten."Sommigen vragen of ze aan mijn slipje mogen ruiken om te kijken of ik echt geil ben, maar er zijn ook mannen die liever aan m'n broekje ruiken als ik ongesteld ben." "Als er geen peepshows meer worden gegeven mogen worden in de GARAGE VAN BOUDESTEIJN, ga ik het allermeest de opgewonden gezichten van mannen missen. Vooral van jonge mannen kan ik enorm genieten, want die zijn zo grappig! Ik baal er echt van, want we zijn hier met z'n allen ťťn grote familie en hebben superveel plezier."
Elenor Carter
Elenor Carter - elkaars seksuele fantasieŽn
Mijn vriend en ik zijn al 4,5 jaar samen. We hebben wel eens gepraat over elkaars seksuele fantasieŽn. Ik gaf aan dat in 1 van mijn fantasieŽn ik graag dubbel gepenetreerd zou willen worden. Maar nu is mijn vriend ook daadwerkelijk gaan vragen of een van zijn vrienden hier interesse in heeft. Maar hier schrok ik heel erg van! Het is immers een fantasie, het was nooit mijn bedoeling om het echt te doen. Bij de gedachte dat 1 van zijn vrienden (AAD) echt mee zou doen krijg ik gewoon een naar gevoel in mijn buik. Ik denk dat ik het lastig vind om seks te hebben met iemand waar ik niet van hou. Ook vind ik het maar een naar idee dat een andere man mijn naakte lichaam ziet omdat ik er onzeker over benÖÖ..
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - preutse vrouw te verleiden tot sex
Op het naaktstrand is het me een aantal keren gelukt om mijn toch wel wat preutse vrouw te verleiden tot sex. Een aantal keren in het water (middellandse zee), een keer ook bij Noordwijk. Heerlijk spannend. Ook een keer gelukt om haar in de duinen vlakbij anderen te neuken, zijwaarts van achteren. Ik fantaseer daar nog steeds over en hoop dat er komende zomer weer wat bij komt.
Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - Uggs voor mannen
Hallo! Ik heb vandaag toch iets gespot, heb me toch wel even goed rotgelachen erom. Er schijnen nu ook Uggs voor mannen te zijn? Bruine laarsjes, maar dan gewoon voor mannen. Zag vandaag iemand er naar het GLIJHUIS mee lopen, vind het echt geen porem!
Elmer
Elmer - ik heb een oranje TAMPERT
Komt 'n man bij de dokter en zegt: "dokter Hans ik heb een probleem." - "Wat is er dan?" - "Nou het zit zo: ik heb een oranje TAMPERT".- "Oh wat vreemd. En u weet zelf niet hoe dat komt?" - "Nee" - "Wat doet u voor werk"? - "Nou ik werk niet meer , ik zit momenteel in de WAO". - "Maar wat doet u dan zoal de hele dag?" - " Nou pornofilmpjes kijken en paprika chips eten".

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook