This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sienna Swaffels
Sienna Swaffels - 1 Item
HEY lekkere geile slipjessniftert! Ik ga regelmatig stappen en ben gek op anale sex en dan wel op de vreemdste plaatsen, wellicht weet jij nog een plaats waar ik het nog nooit heb gedaan. Ben jij geil genoeg om dit met mij te delen? Reageer dan snelLange hete kusssssss Voor alle duidelijkheid: ik zoek dus iemand om lekker mee te cohabiteren!
Sienna Swaffels
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - gekookte bloemkool
Laatst een schilderij gekocht. De schilder ruikt naar plas en te lang gekookte bloemkool. Hij leeft van uw en mijn belastingcenten, komt pas tegen twee uur des middags uit zijn nest en ontbijt dan steevast met drie geblenderde baby-otters. Daarna gaat hij naar het schuurtje van zijn moeder waar hij masturbeert op dwergenporno, andermans werk plagieert en aan de van de waslijn gestolen slipjes van zijn minderjarige buurmeisje snuffelt. Dit schuurtje noemt hij 'atelier' want hij is kunstenaar!
Bruno Bilnaad
Bruno Bilnaad - Heb me vandaag vermaakt met een Bulgaarse
Vandaag samen met tientallen landgenoten naar een GLUIJHUIS geweest. De naweeλn van de zaterdagparty waren nog duidelijk merkbaar. De line-up was mager (werd iets beter na 14u), enkele werkmannen hebben de hele middag bezig geweest om een tent af te breken in de tuin en bij aankomst waren ze zelfs de barkasten een kuisbeurt aan het geven. Later op de dag hoorde ik dat er zaterdag maar liefst 150 dames en 600! beren aanwezig waren met als gevolg wachttijden tot wel 2 uur. Lijkt me toch wat overdreven. Kan iemand dit misschien bevestigen? Heb me vandaag vermaakt met een Bulgaarse. Nog een mager tussendoortje met een Duits/Turkse. Mooie dame, maar iets te opdringerig en wil het helaas te veel op haar eigen manier doen. Bovendien houdt ze er aparte prijzen op na. Vroeg 100€ voor een uur (dat maakt elke dame voor zichzelf uit uiteraard. Sommigen zijn het waard, sommigen niet), maar voor FT vroeg ze 50€!! extra. Toen ik aangaf dat 25€ hier de gewoonte was, deed ze nog alsof ze uit de lucht viel. Tja, dit feit heeft me toch aangezet om de sessie zo snel mogelijk af te werken (zonder FT uiteraard!) …………..
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - puur medische belangstelling
"Kleedt u zich maar rustig uit", zegt de vrouwenarts tegen de jonge, verlegen vrouw. "Als arts heb ik slechts puur medische belangstelling voor uw lichaam, voor uw volle borsten, uw prachtige heuplijn, de zachte huid van uw dijen..."
Courtney Stoudden
Courtney Stoudden - vanmiddag topless
Een vrouw vraagt aan haar buurvrouw: "Zou u mij een plezier willen doen, door vanmiddag topless op uw terras te gaan liggen zonnen?" "Hoezo?" "Nou dan weet ik zeker dat mijn man eindelijk ons gras eens maait!"
Jetteke Barnhorn
Jetteke Barnhorn - Hij vind het helemaal geweldig, maar ik totaal niet
Hoi allemaal, Ik ben al 10 jaar getrouwd met mijn man en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben 32 en hij is 40. Nu is het zo, dat hij de laatste maanden anale seks wil. Ik ben er zelf geen voorstander van, maar ik heb het dan toch een keer of 2 geprobeerd. Eerlijk gezegd eerder voor hem dan voor mij. Hij vind het helemaal geweldig, maar ik totaal niet. Ik vind het een zeer pijnlijk iets (ondaks rustig proberen, veel glijmiddel), en ik kan het echt totaal niet prettig vinden. Ik ben er dan ook helemaal klaar mee. Om eerlijk te zijn vind ik het ook een vieze aangelegenheid.... Echt totaal niet prettig. En dit weet hij. Maar toch blijft hij maar aandringen. Hij zegt dat ik het moet blijven proberen, laat me zelfs dingen lezen op internet hierover. Hij zit tijdens het voorspel ok altijd aan mijn anus, of als ik aan het aanrecht sta en hij loopt langs me, zot hij altijd even aan mijn "poepgat". Echt heel vervelend vind ik dit, niet prettig en dit heb ik hem ook duidelijk gezegd. ik vraag me sowieso af, waar dit ineens vandaan komt.... onze seks was voorheen altijd rima met voldoende afwisseling in standjes e.d. Maar op de een of andere manier blijft hij maar aandringen. Wat zijn jullie tips, of hebben jullie zelf ervaring hiermee?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook