This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alke Meijer
Alke Meijer - 1 Item
Dag allen! Ik ben een lieve, leuke meid (al zeg ik het zelf) en ben op zoek naar ondeugende mannen. Hier in de buurt kom ik maar weinig leuke en ondeugende mannen tegen dus daarom probeer ik het hier eens. Heb je zin om met mij in contact te komen? Laat maar wat van je horen dan! Voor alle duidelijkheid: ik zoek dus iemand om lekker mee te cohabiteren!
Alke Meijer
mijn gedragen slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dorien den Tulpenboer
Dorien den Tulpenboer - groene of zwarte
Een man besteld condooms bij de drogist. "Wilt u groene of zwarte?, Ik heb trouwens ook nog deze met Mickey Mouse-oren maar die zijn duurder." "Doe die zwarte maar" zegt de man. De condooms blijken niet goed te werken want zijn vrouw wordt zwanger. Het kindje blijkt helemaal zwart te zijn. "Hoe kan dat nou?" vragen ze aan de man. Zegt de man "Niet zeiken, want als ik net wat meer geld had uitgegeven had hij zelfs oren gehad als Mickey Mouse.
Edo
Edo - bloemkoolquiche
Hallo, even vraagje! Ik wil zometeen bloemkoolquiche maken en heb zo'n pakje bloemkool uit de diepvries. Deze is al geblancheerd. Moet ik deze dan toch nog kort koken of kan ik hem zo in de quiche doen zonder te koken?? Dank je!
Manfred
Manfred - vrij rustig in HET GLIJHUIS
Was vandaag rond half vier binnen en het was vrij rustig in HET GLIJHUIS. Kwaliteit dames en beren,verhouding lag verder wel goed. Kreeg geen tijd om een drankje naar binnen te slurpen want LULU was vol in de aanval gegaan en zat terwijl ik braaf aan de bar zat ze mijn dong te sjorren en mijn ballen te aaien. Al vlug kreeg ze concurrentie van Chinese MEGGY en zaten ze me met z'n tween mijn TAMPERT te betasten. Mijn DONG stak al gauw het kopje omhoog en stond recht terwijl MEGGY enthousiast verder bleef zwengelen. LULU haakte af terwijl MEGGY niet van ophouden wist en mij nog de Thaise SOI wou aanbevelen voor een trio. Gelukkig stortte daar zich een andere beer op (ene AAD) dus kon ik op herhaling voor een vol uur met MEGGY. Ze was weer als een ware Chinese Tycoon met volle inzet en heeft me ook weer een onvergetelijke massage gegeven. Als dank heb ik haar vochtspuwende grotje schoon uitgelikt wat in goede aarde viel getuige haar felle kreetjes. Zelf zij ze,Het is nu Mushi time terwijl ze met haar sterretje boven me hing Later hebben we gezellig samen gegeten in de eettent en zei ze dat het eten haar niet kon bekoren. Ze hield meer van Aziatisch eten,heel begrijpelijk. De volgende keer neem ik een Hot Chilli Sausage voor haar mee want daar word ze "Extra Hot" van,we zullen zien.........
Gerdien
Gerdien - opgewonden worden van mijn gedragen slipje!
Sinds enkele maanden ben ik erachter gekomen dat ik het ontzettend geil vind als vreemde mannen opgewonden worden van mijn gedragen slipje.. Zelfs mijn eigen man weet dit niet. Het is allemaal begonnen met een chat toen ik op een avondje alleen thuis was. De man aan de andere kant van de chat vermelde hoe geil ie het vond de geur te ruiken van een kutje in een slipje. De chat was zo opwindend dat ik ben beginnen masturberen tijdens het chatten en uiteindelijk klaarkwam in mijn slipje.. het hing echt vol!!
Florence Whitaker
Florence Whitaker - hitsige Beren
Geile masturbeertip voor hitsige Beren! Een wortel (die goed dik is en lang genoeg is natuurlijk) kan je ook perfect gebruiken als dildo, natuurlijk wel glijmiddel gebruiken of vaseline. Weer eens wat anders dan ouderwets: aarsbatsen, anaal ridderen of anaal generaal spelen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook