This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yuna, Kira, Mirja en Alyssa Rukin
Yuna, Kira, Mirja en Alyssa Rukin - 1 Item
HOI! Wij vinden het heerlijk om van de natuur te genieten en stiekem snoepen we wel eens van elkaar. We zoeken er eigenlijk nog iemand bij, liefst met een Harde Tampert, zodat we dan helemaal kunnen genieten. Ben jij net zo’n natuurfreak en vind je het niet erg om je aandacht te moeten delen dan zoeken wij jou. Laat maar even weten of je interesse hebt dan geef ik je ons adresje……… Kom je ons in het zwembad vol met jouw liefdesmayonaise spuiten?? Reageer dan snel! Vol = Vol!!!!
Yuna, Kira, Mirja en Alyssa Rukin
leuk bordje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - een vers gebruikte condoom
Er loopt een heer over de straat als die plots een vers gebruikte condoom (nog warm en wat vochtig) op zijn hoofd krijgt. Onmiddellijk belt de man aan bij het huis van waaruit het projectiel uit een raam werd gekegeld. Er wordt opengedaan door een vrouw die vraagt wat er aan de hand is, waarop de man vraagt wie in de kamer daarboven is. "Mijn dochter met mijn toekomstige schoonzoon", is het antwoord. Bij deze geeft de man het condoom aan de vrouw en zegt: "Hier is dan uw toekomstige kleinzoon."
Binga
Binga - gedragen slipjes zijn heerlijke dingen
Jongens, zeg nou toch zelf: gedragen slipjes zijn heerlijke dingen. Het is een beetje viezig maar daarom eigenlijk ook weer heel spannend. Nog geiler is wanneer je aan bondage doet en je een gedragen slipje als prop in je mond krijgt!!!! Of niet dan?
Tina
Tina - rode vlekjes op het geslachtsdeel
De schrik van iedere man. Je wordt wakker en ziet dat je rode vlekjes op het geslachtsdeel hebt. Je denkt direct aan een SOA, maar is dat wel zo? De rode vlekjes kunnen veroorzaakt zijn door een schimmelinfectie. Dit komt door een verstoorde pH-waarde van de eikel. Je schaamt je er wel voor en dus is het de vraag wat je eraan kunt doen. Probeer de natuurazijn oplossing om van de rode vlekjes af te komen, bij mijn man werkt dat iedere keer weer prima!
Arry in de Warry
Arry in de Warry - WANK met teruggetrokken voorhuid
Geile masturbeertip voor hitsige Beren! WANK met teruggetrokken voorhuid, en bewerk alleen de schacht. Hoe verleidelijk het ook is: Blijf van de eikel af! Doe verder alles wat je lekker vind (speel met je ballen en zo), maar blijf de eikel negeren. Het zal wat langer duren voor je klaarkomt, maar je orgasme is fantastisch!! Weer eens wat anders dan ouderwets: aarsbatsen, anaal ridderen of anaal generaal spelen!
Keith
Keith - samen mijn vrouw eens lekker verwennen
Mijn beste vriend AAD en ik fantaseren soms om samen mijn vrouw eens lekker te verwennen. Natuurlijk ziet hij dat wel zitten maar ik in feite ook wel. Probleem is wel dat mijn vrouw er niets van weet. Hoe kan ik dat haar het beste uitleggen? Ze is niet preuts van aard maar toch? Wat zouden jullie doen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook