This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Agnesa Rukiqi
Agnesa Rukiqi - 1 Item
Hallo STOUTE mannen van Nederland! heb jij ook zin in een spannende date vanavond? of ben je opzoek naar 2 bedpartners voor één of meerdere dates of relatie. Op onze website vinden dagelijks 1000+ mensen sexcontact! Dus ga naar de website en scoor vanavond nog deze 2 geile chicks die je vervolgens lekker met jouw eigen liefdesmayonaise kan volspuiten!
Agnesa Rukiqi
leuke toy!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - schaamhaar op mijn eikel
Guys, ik heb sinds kort ook schaamhaar op mijn eikel. Heeft iemand dit ook en kan mij helpen aan goeie tips? Alvast bedankt!
Christelle Hannecart
Christelle Hannecart - Phil Piksteeg
Phil Piksteeg werkt als kok in een grote villa. Wanneer de huisheer een middag dutje doet, laat Phil de tuinman, de hulp en de chauffeur in de keuken komen en beginnen ze met zijn vieren te pokeren. Plotseling komt de huisbaas in de keuken en met zijn boze stem zegt hij tegen Phil: Zou jij voor het avondeten niet de veren van de ganzen plukken? Phil:- “maar waar denkt u dat ik mee bezig ben”?
Ed
Ed - andere voedingsstoffen
Dagelijks nemen we veel voedsel in en dat wordt in de maag met darmen verteerd. Het geeft ons energie, mineralen en andere voedingsstoffen zodat we goed kunnen blijven doordraaien. Overblijfselen daarvan hopen zich in de endeldarm op en zullen bij de stoelgang het lichaam verlaten. Soms kan het voorkomen dat men wel de neiging heeft maar komt het er gewoon niet uit. Omdat ik altijd te pas en te onpas alles direct uitpoep kan ik jullie helaas niet helpen met de vraag: "Wat kun je doen als het poepen bij een neiging niet op gang komt? "................
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - mijn geheim is
Pssst, mijn geheim is dat ik het heerlijk vind om in een hotel te neuken met mijn eigen vrouw en dan heel erg luidruchtig en anoniem te zijn te zijn met de gedachte dat de buren je kunnen horen...
Erna Kaal
Erna Kaal - laten we eens een ander kaartspel proberen
14 dagen geleden zij mijn buurvrouw "laten we eens een ander kaartspel proberen". Ik vroeg wat ze in gedachten had, waarop ze zei; laten we gaan pokeren. Ik zei ok, maar dan moet je het me wel leren. Ze vertelde me alle regels en ik begon de regels al aardig te begrijpen. Zo hadden we onder een drankje een halve avond gepokerd, toen onze fles wijn op was vroeg ik m'n buurvrouw of ze nog een fles wijn had, waarop ze antwoordde dat ze alleen nog een fles bessen jenever had. Ok zullen we die dan maar even leeg drinken zij ik tegen haar met een glimlach. En we begonnen aan de bessen. Daar ik niet zo goed tegen alcohol kan begon ik al aardig te giechelen. Zij bemerkte het en zij; zullen we eens om een andere inzet spelen? Ik zij, ok maar waarom dan, waarop zij ondeugend zei; zullen we om onze kleren spelen. Onder invloed van alcohol en m'n ondeugende bui stemde ik toe. We begonnen te pokeren en al snel zat ik in mijn bh en mijn slipje. Het volgende potje verloor ik weer. Aarzelend maakte ik mijn bh los waarop mijn grote stevige borsten de vrijheid kregen, m'n tepels staken ondeugend naar voren van opwinding. Een bloosde een beetje en verlegen keek ik haar aan, waarop ze me op een geruststellende wijze zei; "Ach meid, meiden onder elkaar". Mijn schaamte verdween en het kaarten ging steeds beter daardoor verloor ze ook haar kleren en moest zij zich ontdoen van haar bh waardoor ook haar borsten de vrijheid kregen. Op haar mooie strakke borstjes zaten een paar heerlijke grote tepels. Ik verloor het volgende potje waardoor ik m'n slipje moest uit trekken. Ik keek haar vragend aan, waarop ze zij;"niet vals spelen h!". En ik begon te begrijpen dat ik m'n slipje uit moest trekken. Ik ging staan en begon het slipje naar beneden te schuiven blijkbaar van de opwinding zag ik dat er klein nat plekje was in m'n kruisje. Van schaamte trok ik het slipje nu snel uit zodat ze het niet zag…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook