This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ayse Güngör Rukiyye
Ayse Güngör Rukiyye - 1 Item
Hoi daar, ja beetje rare wens uiteraard voor een lesbische NIMFO. Maar toch wil ik het een keertje ervaren. Ben altijd met meiden naar bed geweest. Nu wil ik een keer naar bed met een kerel. Een echte paal in me voelen en ervaren of dat naar meer zal smaken. Lijkt het je wat, ben jij niet vies van een lesbische meid? Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Laat even mailtje achter....
Ayse Güngör Rukiyye
oeps het is mijn periode!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Clara
Clara - Nieuwe Opblaaspoppen
Nieuwe Opblaaspoppen te koop! Maak kennis met Katy Pervy, de big-booby snoep-liefhebbende beauty met een zoete tand en zoute greep! Afgelopen vrijdag avond, heeft deze rondborstige snoepert een meisje gekust en ze vond het leuk ... maar nu wil ze zuigen aan een aantal harde snoepjes! Haar tiener-dromen zijn gevuld met lollies en roompjes tussen haar dijen! Knijp in haar enorme meloenen, smeer haar kersen lippenbalsem over je uit en geef haar een zoete lading van genot! Hoelang duurt het om naar het centrum van deze sexy zoetzure chick te komen? NB. Katy Pervy is voorzien van 3 heuse liefdesgaatjes!
Margotje
Margotje - dubbele penetratie
Dag! Ik zit al dagen met een geheim die ik niemand kan vertellen ik heb namelijk een dubbele penetratie gehad met de beste vriend van mijn man en zijn broer (tegelijk) en ben toen helaas betrapt door mijn jongste Zoon(16) Ik weet echt niet hoe ik verder kan met mijn leven heb het er niet over gehad met mijn zoon en weet ook niet hoe ik erover moet beginnen. Iemand miss een tip ?
Ed
Ed - de neiging om te gaan poepen
Krijg je ook de neiging om te gaan poepen dan is er sprake van een ophoping van ontlasting in de endeldarm. Dit is het laatste verticale deel van het darmstelsel voordat het mengsel het lichaam verlaat. De keutel bestaat uit voedselrestanten welke niet meer worden opgenomen. Bovendien zit het boordevol met verbruikte darmbacteriën. Normaal heeft poep een donkerbruine kleur en dat wordt veroorzaakt door het toevoegen van gal nadat het de maag is gepasseerd. Aan het groenachtige gal is bilirubine toegevoegd. Dit is een afvalproduct nadat hemoglobine uit rode bloedlichaampjes is afgebroken. Die stof is geel en zal in hoge concentraties bruin worden. Zodra men de neiging heeft gaat men naar het toilet. Maar wat moet je doen als het poepen dan niet lukt?
Anémone
Anémone - mijn gedragen ondergoed
Tja, ik zou echt pissig worden als ik iemand uitnodig bij mij thuis en ik zie dat hij in mijn wasmand aan het graaien is om aan mijn gedragen ondergoed te ruiken (ZOALS ENE BOUDEWIJN LAATST!). Ik stuur hem per direct mijn huis uit en vertel hem echt nooit meer terug te komen. Dat is gewoon over de privacy schreef, dat zijn MIJN spullen hoor. Bleh!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Een jood, een katholiek en een mormoon
Een jood, een katholiek en een mormoon ontmoeten elkaar aan de bar op de afterparty van een interkerkelijk beraad. De jood, trots op zijn viriliteit zegt "ik heb vier zoons, eentje erbij en we hebben een basketbal team." De katholiek klopt zich op de borst: "ik heb tien zoons, eentje erbij en we hebben een voetbal team". Lachend kijken ze naar de mormoon die zegt: "ik heb zeventien vrouwen, eentje erbij en we hebben een golfbaan......"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook