This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Choi
Choi - 1 Item
hallo geile mannen van Nederland! ik ben sinds kort in een gekke bui nu en daarom plaats ik deze advertentie. Ik doe namelijk samen wel eens spannende dingen met mijn vriendin en daar willen we toch eens een stapje verder mee het lijkt ons spannend als er eens een lekkere man mee wil doen als je tenminste denkt dat je ons aankunt.... oh ja het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed verzorgd en hygienisch en diskreet bent. Bestel mijn slipje en wie weet, mag je een keer meedoen......
Choi
slip
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Cacilia
Cacilia - batsen met een camera er bij
Iedereen heeft sex, of niet dan? En sommigen vinden het lekker om te batsen met een camera er bij. Kunnen ze het later nog eens terugkijken, of ze laten anderen van de amateursex meegenieten. Zo kreeg ik laatst zo/n amateurfilmpje bij mijn buurman te zien. Leuk hoor!
Carlos
Carlos - de alfa man
Door de evolutie vallen vrouwen van nature op de alfa man, zoals ik! Zo ben ik de dominanste, sterkste man in een groep en biedt goede bescherming tegen gevaar. Alfa mannen zijn sterk, vrouwen moeten dus wel rekenen op een potje hard batsen! Zo is vanuit de evolutie te verklaren dat vrouwen ook vandaag de dag nog steeds van ruwe sex houden, zelfs anaal blijkt niets te veel!
Doktor Hans
Doktor Hans - uit bed
Een hoer komt laatst bij me op het spreekuur en zegt: Dokter ik ben de laatste tijd zo moe: mijn antwoord:: Dan zou ik maar 14 dagen UIT bed blijven!
rio
rio - een paar enorme jetsers
Alle geile slipjessites daargelaten, is er natuurlijk maar n ding waar we het allemaal voor doen. Jij ook dus! En dat is kijken naar een paar enorme jetsers! Grote dikke borsten die je hoofd doen draaien en jouw TAMP doen kwispelen! Wacht dacht je dan van een lekkere verse cup dubbel DD, vastgehouden door een heel klein sexy bh'tje.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook