This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mir Vandecatsye
Mir Vandecatsye - 1 Item
Hey Geilstra! Gewoon lekker simpel. Ik die op bed lig in mijn nakie, met mijn geschoren FOEF en altijd klaar om lekker door jou genomen te worden! Met mijn twee pronkstukken in de volle glorie. Vind je het wat? Dan moet je het me snel laten weten want ik kan bijna niet meer wachten tot die potente man nou eindelijk eens langskomt en me vol met liefdesmayonaise spuit! Mail me snel en je komt snel (knipoog)……
Mir Vandecatsye
lekker stout gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Onvoldoende ontspanning en stress
Hoeveel spanning op de sluitspier staat hangt ook samen met stress. Veel werkdruk en spanningen zorgen ervoor dat er relatief meer zuur in het lichaam aanwezig is. Dit melkzuur zorgt ervoor dat spieren meer samengetrokken zijn, zo ook de sluitspier. Te veel stress is nooit goed voor het lichaam juist omdat zuren pijntjes, krampen en ontstekingen kunnen veroorzaken. Daarnaast verbruikt stress veel serotonine waardoor depressiviteit in de kaart wordt gespeeld. Ontstressen, onthaasten en optimisme zijn dus van essentieel belang om een gezond lichaam te hebben. Deze factoren hebben eveneens invloed op hoe goed de stoelgang verloopt.
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - Geile masturbeertip voor hitsige Beren
Geile masturbeertip voor hitsige Beren! Koop een gillete mach3 turbo scheermes (haal het mesje eraf) met baterrij deze trilt lekker. Stop deze gewoon lekker in je kontje tijdens rukken! Weer eens wat anders dan ouderwets: aarsbatsen, anaal ridderen of anaal generaal spelen!
Irina Voorninna
Irina Voorninna - voorhuid, penisschacht of vagina
Na het hebben van onbeschermde seks met een amateurprostituee heeft u tot uw schrikt groeiende blaasjes op de voorhuid, penisschacht of vagina. Dit is genitale herpes en kan veel pijn en jeuk geven. Maar hoe wordt genitale herpes eigenlijk veroorzaakt en hoe komt u er in godsnaam weer vanaf?
Ava Hard
Ava Hard - Kleed je uit, we gaan vadertje en moedertje spelen
Iedere maandagavond komen ze bij elkaar om te pokeren. Het was de vorige week erg laat geworden en Moos vroeg aan Bram wat zijn vrouw had gezegd toen hij om half vier was thuisgekomen. Bram schudt zijn hoofd en zegt:“Spreek me er niet van. Ze lag te slapen en ik ben heel stil de slaapkamer binnengegaan. Maar ze werd wakker en heeft verder de hele nacht ruzie gemaakt.” “Fout! Helemaal fout!” zegt Moos. “Helemaal fout! Je had mijn methode moeten volgen. Als ik laat thuis kom, doe ik overal het licht aan, gooi de slaapkamer deur open en schreeuw: “Kleed je uit, we gaan vadertje en moedertje spelen.” “En dan?” vraagt Bram. “Negen van de tien keer doet ze dan net alsof ze slaapt.”
Katinka
Katinka - mijn slipje naar hem toe te sturen
Een man heeft mij eergisteren kunnen overtuigen mijn slipje naar hem toe te sturen. Enkele dagen nadien kreeg ik een mailtje hoe hij van mijn slipje had genoten. Hiervan werd ik zooo geil, dat ik na het lezen van zijn mail niet van mijn natte kutje af kon blijven, pfff. Sindsdien doe ik het meer en meer, ik heb zelfs op deze site een profiel gemaakt waar mannen me kunnen contacteren voor een slipje. Voorlopig heeft m'n man nog niets ontdekt, ik durf het hem ook niet te vertellen. Ik vrees dat hij het ontzettend raar en gestoord ga vinden dat ik opgewonden word van vreemde mannen die aan mijn slipje ruiken.. Wat denken jullie nou?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook