This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zoet Gaudesaboos
Zoet Gaudesaboos - 1 Item
Ik heb een serieus probleem. Ben ( gelukkig ) getrouwd en moeder van 2 kinderen. Alleen .. ik ben nymfomane. Een duur woord voor wat eigenlijk gewoon SEX VERSLAAFD betekend. Ik wil elke dag sex en veel keren op een dag en dat is voor 1 man ( mijn man ) niet te doen. Ik wil hem geen verdriet doen maar ik moet gewoon bevredigd worden, liefst zo vaak en zo veel mogelijk. Ben daarom dus op zoek naar een man / mannen die een goede conditie hebben en lang kunnen BATSEN en me LEKKER vaak klaar kunnen maken. Ik ben altijd geil en blijf dat ook constant. Zoek ik jou dus? Kom je me vol met liefdesmayonaise spuiten?? Kusje op je DONG!
Zoet Gaudesaboos
geil nat gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Yolante
Yolante - klachten aan de YONI
Heb je lekker gedoucht dan is jouw YONI weer lekker fris. Maar soms kan een teveel aan inwendig schoonmaken veel problemen opleveren waardoor men veel klachten aan de YONI kan krijgen. Zeepgebruik is daarbij vaak de primaire veroorzaker! Wat zijn de symptomen en waarom is het belangrijk om beter geen zeep inwendig te gebruiken? vertel het me! alsjeblieft!
Allison Taylor
Allison Taylor - unisex anaal vibrator
Te koop: een unisex anaal vibrator met de juiste vorm voor fantastische prikkelingen. De verschillende diktes zorgen voor een moment van extase tijdens het op-en-neer bewegen. Wanneer dit in combinatie wordt gedaan met de 10 krachtige, verschillende vibratie patronen zul je in trance raken. Nog nooit was anale bevrediging zo lekker als met deze toy! Weinig gebruikt bieden vanaf € 25,-.
Piet Saman
Piet Saman - zwaar geschapen man
HOI! We zijn dus nu al 12 jaar gelukkig getrouwd en hebben altijd fijne {geile} seks. Zo’n 6 jaar terug heb ik haar verteld dat het me heel geil leek haar eens geneukt te zien worden door een andere man. Dit wond haar ook wel erg op een keer een andere man en het idee dat ik toekeek maakte haar wel geil. we zijn nu dus alweer 6jaar veder en intussen heb ik al 500 mannen mijn vrouw zien neuken. ik vind het enorm geil mijn vrouw te zien genieten als ze word genomen door een zwaar geschapen man {dat is wel een voorwaarde van ons beide!} ja ik weet dat dit misschien heel bizar is,maar we genieten hier beide van. en we zijn hierdoor alleen nog maar meer van elkaar gaan houden. en onze seks samen is nog veel intiemer geworden!! Hoe leuk is dat?
Jeanne Darm
Jeanne Darm - wfgrietje
Gisteravond lag ik dus op bed terwijl mijn manlief zit met 1 of ander wfgrietje te chatten. (Wordfeud) Kinky en geil. Totdat hij zich ook nog eens gaat zitten sjorren. ( begrijp dat gewoon niet) Ik vind het gewoon vreemdgaan maar hij dus niet. Bovendien eerder aangehaald. Andere mannen spelen het ook. Sommigen hebben een stijve TAMP als profiel foto!! Natuurlijk is een complimentje op zijn tijd niet verkeerd maar er zijn veel gebonden mannen op zoek naar spanning. Vind ik persoonlijk verkeerd. En ja er zijn ook vrouwen die dat doen. Mijn man had er laatst 1. Ook getrouwd maar wilde wek graag sex! Vrijgezel maakt niet uit. Eenmalige fling best. Maar echt op zoek gaan?? Ik ben hier dus niet blij mee! Wat vinden jullie?
Jo de Jong
Jo de Jong - in mijn eentje pokeren
In het Amerikaanse leger was pokeren verboden. Een katholiek, protestant en een Jood worden aangegeven, omdat ze desondanks gepokerd hebben. Ze moeten verantwoording afleggen. De Katholiek: Ik zweer bij de maagd Maria, dat ik niet gepokerd heb. De Protestant beroept zich op Maarten Luther en zweert eveneens dat hij niet heeft gepokerd. Nu komt de Jood aan de beurt om de eed af te leggen. Hij zegt; Nou edelachtbare, kan ik soms in mijn eentje pokeren?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook