This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

True Jeuken
True Jeuken - 1 Item
Tja, ik ben dus een gescheiden vrouw, vlot, avontuurlijk en erg gesteld op discretie, wenst kennismaking met (jonge) man voor uitgebreide sex, geen vlugge toestanden meer! Ben een sexueel actieve en hard werkende vrouw, geen figuur meer van een 21-jarige maar nog steeds verzorgd met een lekker kort geschoren FOEF! Omgeving Staphorst, ik kan verplaatsen. Mail met wat leuk en wie weet? Ik wacht jou reactie naakt af ! Kom je me vol met jouw liefdesmayonaise spuiten??
True Jeuken
lekker stout gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Leeloo
Leeloo - ik draag geen strings meer
Hoi allemaal! ik draag geen strings meer! vind het niet mooi en vooral oncomfortabel doe mij maar een mooie hipster zonder kruisje! (en dan zie je ook geen randjes hoor…… ) Kom maar even kijken als je het niet geloofd!
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - Mijn man en ik feuten fanatiek
Mijn man en ik feuten fanatiek, ongeveer een jaar al, geregeld tegen randommers, en vinden het zo opvallend dat hij bijna altijd vrouwen treft en ik mannen. We zijn allebei herkenbaar als man/vrouw (foto, naam). Zou dat toeval zijn? En, leuk toch, af en toe een kletspraatje.. als het verder gaat dan je wilt ben je zo weg. Inmiddels al een hoop geile avatars getroffen!
Carl
Carl - tip van een oude soldaat
Jongens, hier nog een tip van een oude soldaat! Ik pak wanneer ik geil ben altijd mijn regenpak en trek dit aan, natuurlijk met niks eronder. Het gevoel van deze gladde stof over je eikel is zo mega geil. Wrijf dan over je broek heen zodat je TAMPERT snel stijf wordt. Je kunt ook op je buik op je bed liggen en dan heen en weer schuiven zodat het stijf wordt. Door de gladde stof merk je dat je heel snel zal gaan klaarkomen. Je kunt gemakkelijk in je regenpak klaarkomen want je veegt het er immers zo weer af. Ik doe dit al vanaf mijn 21e jaar en zal het zeker nog zeer lang blijven doen!!
Hans Klok
Hans Klok - mijn vrouw is continu aan het zagen over het feit dat ze te dik is
Dag allemaal! Ook mijn vrouw is continu aan het zagen over het feit dat ze te dik is. Ze is wel een beetje mollig (100kg), maar ze eet nu eenmaal graag, als ze niet op dieet is tenminste. Elke dag hoop ik dat het moment is aangekomen dat ze vrede heeft met haar zachte ronde lichaam, en ze zich laat gaan en nog vele kilo's aankomt. Maar tegelijkertijd haat ik mezelf omwille van die verlangens, omdat ik weet dat overgewicht ongezond kan zijn, en haar niet steun in haar pogingen om af te vallen. Maar ze is nu eenmaal zo mooi en zacht, en ze wordt mooier bij elke kilo... Het enige wat me nog op de been houdt is het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN!
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen pokeren en seks? Je hebt geen partner nodig als je een goede hand hebt!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook