This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zola Vandeun
Zola Vandeun - 1 Item
Hoi kanjers ik kom dus uit Den helder. Ik werk in een gaybar maar heb nog een ander geheimpje. Ik stop graag mijn vuisten in mijn gaatjes. Alleen om het alleen elke keer te doen begint te vervelen. Wil jij je vuist in mijn kut of in mijn sterretje stoppen? Laat maar weten hoe jij het aanpakt en wie weet gaan we het daarna uitproberen. Verneem graag van je…. Dikke kus hoor! Kom je me vol met jouw liefdesmayonaise spuiten??
Zola Vandeun
kiek kiek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wil Krikke
Wil Krikke - al wat leuke vrouwen ontmoet
Tja, Ik ben nu al een paar keer alleen naar de sauna gegaan en heb al wat leuke vrouwen ontmoet. Er is verder nog niets gebeurd maar ik voel wel steeds meer dat ik mijn grenzen aan het verleggen ben. Ik ben nu al zo ver dat ik het gewoon mijn tampert hard laat worden als het zo uitkomt. Ik probeer zo onopvallend mogelijk een leuke vrouw te ontmoeten voor een date. Ik weet dat het heel fout is als je getrouwd ben maar de drang is momenteel groter dan het trouw zijn. Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd of vrouwen dit herkennen. Zijn er ook vrouwen die naar de sauna gaan en daar ook onbewust voor open staan?? Ben zelf dan wel eerlijk genoeg om te zeggen dat ik getrouwd ben. Lees graag wat reacties van mannen en vrouwen die dit herkennen. Ben ook benieuwd hoe jullie hier mee omgaan ???
Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - wijze woorden
“Is er wat tussen u en mijn vrouw?" "Nou, u."
Ellie MacPiel
Ellie MacPiel - meerdere piemels gezien
Ook ik heb ongevraagd meerdere piemels gezien op foto’s tijdens een spelletje Wordfeud en ik vind het dan soms wel heel vervelend dat je het potje niet kunt stoppen als je niet aan de beurt bent! Maar nooit gedacht dat mensen sexdates opdoen via Wordfeud. Maar waarom eigenlijk ook niet? Ook Wordfeuters hebben immers liefde nodig!
Beau ter Ham
Beau ter Ham - succesvol zakenman
Zo zit ik laatst in een bar met Karel te praten. Hij vertelt mij dat hij een succesvol zakenman geworden is: "Ik wacht op een bedrijf met zeer veel mogelijkheden, zodat ik er al mijn kapitaal kan insteken." Komt er een mooie meid naast ons zitten die zegt "Nou, nou, zo mooi hebben ze mij het nog nooit gevraagd."
Bertha Boterbonbon
Bertha Boterbonbon - Tepelvingeren
Niet alle mannen zijn tepelgevoelig! , dat wil zeggen geil worden van tepelstrelen of -vingeren. En niet iedereen die dat wel is weet het van zichzelf! . Als je daar, net zoals ik beregeil bent is het hemels!!! Net zoiets als je eikel, misschien iets lichter. En natuurlijk dubbel! En je komt er niet van klaar, dus je kunt er "eeuwig" mee doorgaan, en steeds opnieuw. Vergeet niet hoeveel vingers je hebt. Je kunt ook met één hand tussen je benen geilen en met de andere, bij mij met duim en middelvinger, beide tepels blijven strelen. Het is ook heerlijk om het eerst over je hemd of shirt heen te doen, en dan pas eronder. En, zoals bij alle geilerij, is het ook extra lekker om er eerst over te fantaseren en het dan pas echt te gaan doen, of niet dan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook