This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sunny Jekel
Sunny Jekel - 4 Items
Hoi kereltjes, op het eerste oog zie ik er normaal uit, alleen perfect ben ik zeker niet. Kan jij doorheen kijken en wil jij mij de pleziertjes geven waar ik naar verlang? Laat dan wat achter, vertel ik je alles! Hele geile groetjes van een stoute wulpse dame! Kom je me vol met jouw liefdesmayonaise spuiten??
Sunny Jekel
geile hipster~!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sunny Jekel
wijze man
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sunny Jekel
sletjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sunny Jekel
beesten
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jennifer
Jennifer - ik speel graag een spelletje wordfeud
Nou, ik speel graag een spelletje wordfeud. Ik ben een leuke vrouw en heb mijn foto als plaatje. Gewoon staand in de kamer. Niets bijzonders. Zodra ik wel eens zin heb om tegen een random player te spelen, is dat voor 70% bijna altijd een man. Die vervolgens stuurt: suc6 Kom je vandaan? Leuke foto!! Ben je getrouwd?? " ja en jij? Antwoord ik terug? Ja ook maar die slaapt!;)). Zin om te neuken? Er zijn weet ik veel hoeveel mannen die, als jij gaat werken, sporten,slapen of weet ik veel wat, achter wordfeud kruipen en proberen geile gesprekken te voeren met vrouwen. En schrik niet zich daarbij schaamteloos voor de webcam aftrekken!! Ben 1 keer meegegaan in een webcamgesprek en schrok me rot. Getrouwd, kids maakte niet uit. Vrouw sliep dus het maakt niet uit dat hij zelf lekker op de CAM klaarkomt ??? Vrouwen let op want wf is leuk maar ook gevaarlijk!!!
Ed
Ed - Wat te doen?
Heb je soms ook de neiging om te poepen maar lukt het niet, wat kun je dan doen? Omdat het vaak is gerelateerd aan teveel spanningen in de spieren is ontspanning van belang. Bij de meeste mensen helpt een half uur wandelen zeker zodat de spanning wegvloeit. Het is daarbij van belang om juist niet aan de ontlasting te denken maar bijvoorbeeld te genieten van de mooie natuur buiten. De stoelgang kan daarna op een meer ontspannen manier tot stand komen. Deze methode geniet altijd de voorkeur boven een klysma juist omdat de darmen actief blijven. Ook tijdens het poepen moet je er niet teveel op concentreren. Lees bijvoorbeeld een stripboek of doe een spelletje poker op je mobiel. Vaak komt het op deze manier vanzelf opgang, Het kan wel even duren maar het komt altijd, zelf zit ik op een gemiddelde van ca. 40 minuten.....
Camee van Houten
Camee van Houten - gonorroe bacterie infectie
Een druiper is een teken dat er een gonorroe bacterie infectie aanwezig is in de urineleider. Het lijkt op een witgroenige afscheiding en is zeer besmettelijk. Bij tijdige behandeling kan het nog goed behandeld worden met een antibiotica, echter de hoeveelheid onbehandelbare druipers neemt toe. De gonorroe bacterie lijkt in grotere mate helaas immuun te zijn voor behandeling!
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - Geile masturbeertip voor hitsige Beren
Geile masturbeertip voor hitsige Beren! De waterstraal (wildwater baan) in het zwembad, daar je TAMPERT instoppen. Weer eens wat anders dan ouderwets: aarsbatsen, anaal ridderen of anaal generaal spelen!
Don Pepe
Don Pepe - beetje ziekelijk
Hoi! Ik ga al jaren regelmatig naar de hoeren en steel dan stiekem zwarte nylons(push up)van mijn vrouw uit haar kast en laat de prostituee deze aandoen terwijl wij liggen te neuken. Nadien leg ik deze nylons dan ongewassen terug in mijn vrouw haar kast. Het wind mij enorm op mijn vrouw deze te zien dragen terwijl wij vrijen wetende dat dezelfde of vorige dag een amateurprostituee ze ook aangehad heeft. Ik weet dat dit een beetje ziekelijk is maar ik kan er niets aan doen dat dit nu eenmaal mijn fetisj is. ………
Jelly Carson
Jelly Carson - altijd op de kookwas
Tja, Vaatdoekjes, theedoeken en de onderbroeken van mijn man gaan altijd op de kookwas (horeca ervaring, 60 graden is niet genoeg om de bacteriλn doen te verminderen). De overige kleding was ik op 30 graden, gesorteerd op donker en licht. Dit ter info.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook