This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zara Vanhoutte
Zara Vanhoutte - 1 Item
Ja ik zoek bevrediging en waarom? Mijn vaste vriend heeft sinds paar maandjes een baan als vrachtwagenchauffeur in het buitenland. En daarom alleen in de weekenden thuis helaas. Nu kom ik dus echt wel te kort. Kan je vertellen, solosex is echt niets aan. Niet spannend niet lekker alleen makkelijk voor de ontlading. Daarom zoek ik een geile vent die mij eens door de weeks flink aan kan pakken. Heb eigen vervoer dus afstand is voor mij geen enkel probleem. Ik ben 20 jaar, lekker jong lekker strak kutje en stevige borsten. Ik kom uit omgeving van Utrecht. Voel jij je aangesproken, dan zie ik jou zo wel verschijnen!! Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Lekkere lik op je ZOUTE TAMP alvast!
Zara Vanhoutte
lekker leer gedragen slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ans Overrijp
Ans Overrijp - vieze preut
Stel je wordt s ochtends wakker en gaat lekker douchen. Maar wat blijkt je hebt rode vlekjes op het geslachtsdeel en onder de voorhuid. Het is duidelijk dat de schrik er goed in zit. Je schaamt je er ook wel een beetje voor en dus is het de vraag hoe je hiermee om moet gaan. Je wilt liever niet naar de huisarts maar moet wel zekerheid hebben omtrent wat dit is en wat je eraan kunt doen. De rode vlekjes kunnen een aanwijzing zijn dat de pH-waarde oftewel de zuurte graad is verstoord waardoor schimmels kunnen woekeren. Dit kan ook ontstaan na het hebben van onveilige geslachtsgemeenschap met een amateurprostituee met een vieze preut!
Mildred Kapuki
Mildred Kapuki - zuu-zagarage van Boudesteijne gehen
Tja, Ik heb al nu al meerdere keren iemand gezocht om net dat stapje verder te gaan dan gewone huis, tuin en keuken sex te beleven, maar tot hier toe nog geen man gevonden dat dit durft... Dus bij deze nog een poging, opzoek naar een man die wel durft en er voor wil gaan! Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Laat me snel iets weten en we regelen snel iets samen. Tot zo?
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - regelmatig naar parenclubs
Het lijkt misschien wat vreemd en ik loop er ook zeker niet mee te koop ,wij zijn een getrouwd koppel en gaan regelmatig naar parenclubs dit al meer dan 20 jaar mijn geheim is dat ik het prachtig vind dat mijn vrouw het met andere mannen doet maar dit gaat veel verder het liefs doe ik dan niet mee maar geniet van het kijken hoe zij der eigen uitleeft met een vreemde dit gaat zover dat we af en toe iemand laten komen waar zij na eerst met zijn drien koffie te drinken alleen mee naar boven gaat . ze geilt me dan eerst op door samen met haar minnaar op de bank ongegeneerd gaat vrijen en voelen en dan zegt tegen mij hij gaat me pakken wacht jij maar hier beneden als het dan gebeurt is en hij is weg hebben we samen meestal nog heftige seks het is mij echt niet te doen om ook seks te hebben met iemand anders maar het spel dat zij geniet maakt me helemaal gek en toch is onze seks samen ook goed het is niet echt cuckolding want er moet geen vernedering aan te pas komen maar gaat wel die richting uit moet er wel bij zeggen dit spel word iets uitgebreider gespeeld als ik hier beschrijf!
Boudesteijn
Boudesteijn - Hier weer wat nieuws op masturbeergebied!
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! Dit is bijna het zelfde als een andere tip van me maar nu pak je aan het einde van je TAMP,bij je vel. knijp met twee vingers hard in je voor vel,en schud je TAMP snel heen en weer, Het is een heerlijk gevoel, vooral als ie slap is. Als ie stijf wordt blijkt het vaak ook moeilijker! Ik zeg: mmmmmm!
Carlina de Brune
Carlina de Brune - likken als Lassie!'.
Een man heeft kennis aan een vrouw en ze zitten praten. Zegt die vrouw opeens: 'Ik zou wel een man willen hebben met het haar van Tom Cruise, de ogen van Bruce Willis en het figuur van Arnold Schwarzenegger. Zegt die man: 'Dat heb ik allemaal niet maar, ik kan wel likken als Lassie!'.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook