This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zola Jacobus
Zola Jacobus - 4 Items
Hey jij daar met je stramme kabouter! , ik durf voor de eerste keer deze stap te zetten om iemand te zoeken, dus ik hoop dat ik wat geluk heb. Ik mis heel wat, maar zeker passionele nachten met een oudere pooiert! Wat ik het meeste mis is de sexuele intimiteit en het lekker genieten, dus denk jij er ook zo over en wil je er helemaal voor gaan met me? Mail me dan en we spreken wat af ;-) Kusje op je DONG alvast ! Kom je me dan met jouw liefdesmayonaise eens lekker volspuiten??
Zola Jacobus
geil gedragen nat slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Zola Jacobus
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Zola Jacobus
slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Zola Jacobus
hoi!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Paris
Paris - Hij scheurde mijn slipje pardoes van mijn kont
Hoi! Vorige maand flinke ruzie met mijn man gehad over een ondoordachte aankoop welke ik gedaan had. Het eindigde tot mijn verbazing (we zijn inmiddels 32 jaar getrouwd) met een pak op mijn blote billen. Het was midden op de dag en wij wonen in een rijtjes huis , maar hij pakte mee beet en legde me over zijn knie. Hij scheurde mijn slipje pardoes van mijn kont en ik kreeg harde klappen. Zo maar voor het open raam , en man, ik werd me daar toch geil van.
alicia kies
alicia kies - Gevolgen voor een relatie
Geslachtsgemeenschap vormt voor mij de bevestiging van de liefde voor elkaar. Het zorgt ervoor dat de twee personen liefkozing hebben en daarmee de onderlinge band kunnen versterken. Indien de amateurprostituee de daad vervolgens niet wil doen dan kan het gevolgen voor de relatie hebben. Zeker als het gaat om een prille liefde of een jong stel. Potentieel kan het een relatie dus kapotmaken en economische gevolgen hebben!
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - nieuws op masturbeergebied
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! rol een poster van George Michael zo op dat je DONG er lekker in past... ga maar lekker op en neer! Ik zeg: mmmmmm!
Jan Lambers
Jan Lambers - spannende chats met een getrouwde vrouw
Sinds kort heb ik, een getrouwde man, spannende chats met een getrouwde vrouw. Haar heb ik op een naturistencamping ontmoet en daar is de vonk overgesprongen. We hadden eerst via facebook contact, en via chatten leerden we elkaar persoonlijker kennen, en werden de chats steeds ondeugender en geiler. Binnenkort spreken we met elkaar af en kunnen we elkaar eindelijk weer zien. Hotelletje is zo geregeld, dus dat belooft een hete middag te worden met geile sex. Lekker zeg mmmmm.
Barbara Moor
Barbara Moor - mooie man
Als je een mooie man tegenkomt, met glinsterende ogen, mooie vochtige liggen en een mooi heet lijf, afblijven, dan heeft ie op zeker de griep!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook