This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lene Jeukendrup
Lene Jeukendrup - 1 Item
Ja Hallo mannen, Ik kom uit Amstelveen en ben ook inmiddels retegeil! Ik ben van huis uit erg streng opgevoed geweest en daarom nog nooit een sexvriendje mogen hebben. Daarom ben ik nu dus nog maagd, wat ik best wel jammer vind. Mijn vriendinnen praten altijd over hun vriendjes en de anale seks en ik sta er altijd met mijn mond vol tanden bij. Wat ik eigenlijk zoek is iemand die mij wat kan bijbrengen en wie weet bloeit er wel iets tussen ons. Zodat ik eindelijk eens mee kan kletsen met mijn vriendinnen. Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Ik hoop je snel te batsen!
Lene Jeukendrup
geil nat slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Blair Lindsey
Blair Lindsey - seksueel overdraagbare aandoening
Veelal worden voorgenoemde symptomen geassocieerd met een seksueel overdraagbare aandoening echter het kan ook worden veroorzaakt door een verkeerde manier van wassen. Het kan dus ook bij diegene voorkomen die nog niet seksueel actief zijn. Hoe maakt men de YONI schoon is dus van groot belang. Veelal is men in de veronderstelling dat ook alles in het lichaam compleet schoon moet zijn. Daartoe wordt met zeep inwendig de boel schoon gehouden waarna het wordt nagespoeld. Probleem daarbij is het type zeep dat wordt gebruikt en in hoeverre zeepresten achter blijven………….
Van Keulen
Van Keulen - nieuws op masturbeergebied
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! Smeer je hand eens in met choco en smeer dat over je lichaam. (heel veel) Smeer ook je DONG en je ballen in. De choco kun je ook aflikken van je vingers terwijl je aan het rukken bent en smeer je de choco open tijdens het rukken dit is zeer lekker je kunt er ook mee in je aars gaan als je wil probeer het uit ruim wel alles daarna op! Ik zeg: mmmmmm!
Clarimonde van Dijk
Clarimonde van Dijk - vrij normaal sexleven met mijn pooier
Jongens, ik heb dus een vrij normaal sexleven met mijn pooier. Hebben gemiddeld 1 keer per week uitgebreid sex. Mijn pooier heeft echter een groter libido. En zoals dat denk ik in heel veel relaties gaat: paar dagen na de sex ligt ie op de bank met bobbel in zijn broek en dan heeft ie wat hulp nodig. Wat mij alleen opviel is dat hij op een avond een stijve had en hij die dag vrij was geweest zijnTAMP dikker is...zelfs een beetje rood. Wat blijkt nou ? Meneertje heeft een substantieel deel van de dag zitten trekken zonder klaar te komen, met als doel ‘sa vonds lekkerder klaarkomen als mevrouw het doet en een lekkere dikkere DONG kweken. (zodat mijn hand eromheen geiler lijkt) Wie herkent dit gedrag? Ik moet zeggen dat ik hier niet zo van gespeend ben!
Malon
Malon - al travestiet vanaf mijn tienerjaren
Dag allen! Ik ben een gescheiden man en al travestiet vanaf mijn tienerjaren , na mijn scheiding veel gaan mailen met andere t's en ook wel mannen , nu via de mail in contact gekomen met een t uit een verafgelegen provincie , we mailen dagelijks en hoewel ik 100% hetero ben is het onmogelijke gebeurd , wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd , we zijn smoorverliefd geworden en willen elkaar ontmoeten...ze is getrouwd en wil me aan haar echtgenote voorstellen , Hoe verder , moet ik hier weerstand aan bieden? ??
Ankie
Ankie - Mannen
Mannen zijn net als honden, als ze een poes zien rennen ze er achteraan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook