This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Che De Jezus
Che De Jezus - 4 Items
Hey jij daar met je stramme kabouter! In het dagelijks leven studeer ik rechten. Maar in de weekenden moet ik mij even lekker sexueel losgooien. Daarom ben ik dan ook vaak te vinden in het nachtleven. Wat mij wel eens geil lijkt is om eens een keer lekker genomen te worden in een wc van de kroegje, of ergens waar veel mensen zijn zonder dat ze weten dat jij mij daar even lekker penetreert! Dat wind mij ontzettend op als ik daar alleen al aan denk. Wat zou er gebeuren als we dit in levende lijven zouden beleven ? Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Ik heb er nu al zin in, jij ook ? xxx
Che De Jezus
lekker geil gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Che De Jezus
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Che De Jezus
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Che De Jezus
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - met elkaar naar bed geweest
Ben inmiddels ook een behoorlijk stoute man en een jaar geleden heb ik mijn relatie van 6 jaar verbroken. We woonde 4 jaar samen. We groeiden uit elkaar…. Sinds een 3 weken heb ik weer dagelijks contact met haar moeder wie een jaar of 58 is. Ik ben haar tegen gekomen heel toevallig in de stad. We praten wat en eigenlijk hadden we een goed leuk gesprek. S’avonds kreeg ik een appje (ze had blijkbaar nog mijn nummer) dat ze het leuk vond dat we elkaar weer eens gesproken hadden beetje vreemd vond ik dit wel maar appte wat terug.. We bleven mekaar berichten sturen en we hadden hele verhalen. Na 2 dagen appen hebben we afgesproken en van het 1 kwam het ander en zijn we met elkaar naar bed geweest… Dit gaat nu al zo'n 2 weken bijna elke dag zo.. Wat moet ik hiermee want mijn ex heeft vermoedens????
Ruudt Rugvet
Ruudt Rugvet - nieuws op masturbeergebied
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! Kleed je helemaal uit en pak een rol huishoud folie deze strak om je lijf, begin bij je benen en werk dan omhoog tot aan je buik, ga voor het gemak met een been op bijvoorbeeld de badrand staan zodat je goed je billen en DONG kunt inwikkelen, gebruik vooral genoeg folie en lekker strak. Je kunt nu bijvoorbeeld een badjas of broek aan doen en gewoon verder gaan met je bezigheden, en terwijl niemand iets aan jouw ziet ben jij bloedgeil en je kunt gewoon (meerdere keren) klaar komen zonder dat het een (zichtbare) zooi wordt. Wat ik zelf nog doe: ik spuit ook nog een hoop bodylotion tussen mn billen en ballen, iedere keer als je dan een beetje beweegt voel je de koude lotion tussen je billen en zak glibberen. Ik zeg: mmmmmm!
Anette Brand
Anette Brand - gelukkige sexrelatie
Hallo! Ik heb al bijna 3 jaar een hele gelukkige sexrelatie en we komen niets te kort. Mijn geheim is dan ook dat ik soms weleens fantaseer over gelikt worden door een oudere (meer ervaren) pooier. klinkt heel raar ik weet het. Moet ik hier iets over zeggen tegen mijn man?
Indi-Rain  LaJoy
Indi-Rain LaJoy - vrouwen
Natuurlijk werken vrouwen niet zo hard als mannen, ze doen het de eerste keer meteen goed!
Bessie
Bessie - onbeschermde geslachtsgemeenschap
Is er met een amateurprostituee onbeschermde geslachtsgemeenschap geweest en is er sprake van overdracht van de bacterie, dan duurt het veelal twee tot veertien dagen voordat de eerste symptomen duidelijk worden. Wat zijn zoal de symptomen?: de man heeft meestal een warm iets pijnlijk gevoel van binnen tijdens het plassen, waarnaast men een dunne maar plakkerige witgroenige afscheiding heeft; de vrouw scheidt een groenachtige plakkerige niet fijn ruikende vloeistof uit. Ook kan er pijn bij het plassen zijn; daarnaast kan het keelpijn geven en een geďrriteerd rectum……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook