This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jewel Jongeneel
Jewel Jongeneel - 1 Item
OIHIOI! Ik wil niet mijn huwelijk en mijn man in een kwaad daglicht zetten, maar als het puntje bij paaltje komt, haakt mijn man altijd af als ik anale seks wil hebben. Ik heb zelf een vermoeden dat hij impotent is, maar er niet voor uit durft te komen. En ik wil ook niet vanwege zoiets bij hem weg, want ik hou heel veel van hem. Maar om toch aan mijn trekken te komen, leek het mij een leuk experiment om te zoeken naar een geile seksdate, zonder dat mijn man ervan af weet natuurlijk! Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Ik hoor dan graag van je! Ps. ik vind het ook lekker om DUBBEL gepenetreerd te worden!
Jewel Jongeneel
geil nat slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genowefa
Genowefa - het herpes virus
Jongens, het herpes virus is altijd in het lichaam aanwezig en dus kunnen de symptomen herhaaldelijk voorkomen. Toch is er een verschil tussen de eerste en een vervolguitbarsting. De ernst van de symptomen bij vervolguitbarstingen zijn nooit zo ernstig als bij de initiële infectie. Een vervolguitbarsting wordt vooraf aangevoeld, waarbij een warm tot heet gevoel verder gaat in pijn. De blaasjes verschijnen in dat geval meer gegroepeerd en hebben een rode rand. Deze wondjes zullen snel kapot gaan. De symptomen verdwijnen veelal binnen twee weken. Het krijgen van een vervolguitbarsting kan gerelateerd zijn aan de menstruatie maar ook de algehele gezondheid!
Che De Jezus
Che De Jezus - niet genoeg bloedtoevoer
God gaf mannen zowel een penis en hersens, maar jammer genoeg niet genoeg bloedtoevoer om ze allebei tegelijkertijd te kunnen laten functioneren!
Ab Veuger
Ab Veuger - Mijn vrouw houdt helaas niet van anaal
Mijn vrouw houdt helaas niet van anaal, toch kwamen we vorige week voor het eerst in een sexcinema en heeft ze me tien a vijftien minuten lekker door een gloryhole gepijpt met nog meer mannen, wat bleek nou, na afloop was haar poepgaatje ook gebruikt en niet zo zachtjes ook niet! Ik ben er best nijdig over geworden want ze heeft zich niet door de eerste de beste laten nemen van achteren aar door een grote neger. Ze durfde schijnbaar geen nee te zegen tegen zo een grote DONG! En ik dan??
Paddy Tiga
Paddy Tiga - wijze woorden
Een vrouw is als een paddenstoel, als je de verkeerde treft ga je er aan kapot
Roy Crocque
Roy Crocque - Hier weer wat nieuws op masturbeergebied!
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! Ik trek me meestal af in het zwembad, waar de mensen je niet kunnen zien. Je kan bijvoorbeeld lekker tegen de waterstralen aanliggen met je harde TAMPERT en zo lekker klaarkomen (kijk dan wel uit dat anderen het NIET zien natuurlijk!) Ik zeg: mmmmmm!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook