This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fenny Jordaan
Fenny Jordaan - 1 Item
Hoi geilerd, leuk dat je komt spieken zeg. Ik ben momenteel zo geil dat ik het maar op deze manier probeer. Ik wil zo hard mogelijk genomen worden, ja je kan wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben geworden aan anale sex. Ik ben nog lekker strak en vooral lekker fit. Wil jij met mij zuu-zagarage van Boudesteijne gehen?? Laat je wat achter? Likje op je ZOUTE TAMPERT alvast !
Fenny Jordaan
mijn lichaam...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies Kakra
Annelies Kakra - een man
Als een man zegt dat hij iets zal doen, doet hij het, er is geen noodzaak hem er iedere 6 maanden aan te herinneren!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Hier weer wat nieuws op masturbeergebied!
Hier weer wat nieuws op masturbeergebied! Als je in de badkamer WANKt, leg dan vlak voor je klaarkomt je balzak op de koele wastafelrand en je spuit veel heviger. (én in de wastafel, zodat het netjes blijft) Ik zeg: mmmmmm!
Frits Rits
Frits Rits - een paar keer anale sex gehad met een oudere man
Ook ik heb een paar keer anale sex gehad met een oudere man, en ik zie mezelf niet als gay, want hoewel ik opgewonden word als ik aan oudere mannen denk, heb er verder geen "gevoelens" bij, mijn laatst ervaring was bij een parkeerplaats bij Apeldoorn, en al snel kwam er een oudere man die achter me ging staan me broek omlaag deed en me ook begon te rukken,en na een tijdje voelde ik ook twee vingers naar binnen gaan, al snel stond ik te shake op me benen en kwam hard klaar, ik pijpte hem daarna nog, terwijl er meer mannen aan kwamen, en de oudere man, vroeg of ik meeging naar zijn huis in Apeldoorn. Ik wilde ergens wel maar durfde niet, en nu word ik ouder ben ik bang dat er niks van mijn fantasie om hele nacht alles te proberen met een oudere man 50 +!
Deborah Drigsie
Deborah Drigsie - mijn borsten
Dag allemaal! In de pubertijd zijn mijn borsten al ongelijk gaan groeien. Als gevolg daarvan was mijn ene tepelhof groter dan de ander. Tot mijn achttiende heb ik tegen niemand hier iets over verteld, waardoor het voor mij echt een zgn. olifant in de kamer werd die er altijd was. Om een lang verhaal kort te maken: uiteindelijk is alles uitgekomen en heb ik een operatie ondergaan. Nog steeds ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt, maar helaas zit ik wel met de littekens. Mijn borsten zullen nooit worden zoals ze 'moeten zijn'. Nog steeds zie je dat ze ongelijk zijn (wel minder) en zie je littekens. Vooral naar mijn (bed)partners ben ik hier erg onzeker over... Ik voel me door mijn borsten geremd en hou het liefst mijn bh aan. Na verloop van tijd komt dit wel goed maar toch schaam ik me het om te laten zien of uit te leggen... Tips?
Lola Priebke
Lola Priebke - herpes
Buiten het lichaam heeft herpes weinig kans om te overleven, en dus nestelt het virus bij voorkeur in vocht en lichaamsvloeistoffen. Bij genitale herpes wordt het virus praktisch altijd overgedragen door seksueel contact. Dit kan zijn via: gemeenschap tussen de geslachtsdelen en/of anaal of oraal contact met het geslachtsdeel! Dit alles ter info!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook