This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bijou Snokkert
Bijou Snokkert - 1 Item
Tja, veel mannen vinden het geil om bij een vrouw alle gaatjes te mogen vullen. Nou, dan kunnen we elkaar inmiddels de hand schudden want ik vind dat ook onwijs geil, wanneer al mijn gaatjes eens lekker gevuld zouden kunnen worden. Oh ja voor ik het vergeet in alle geiligheid ik werk als doktersassistente en wil best wel eens tussen de bedrijven door eens lekker van achteren verwend worden door een geile vent zoals jou. Ben jij er wel voor in en ben jij net zo geil als ik ben, dan wacht ik op jou. Kusje op je lekkere staafmixer waar jij mij mee gaat vullen. Contact me dan via mijn gedragen slipjes! !
Bijou Snokkert
nat slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bruce van Ballegooien
Bruce van Ballegooien - mijn portemonnee
Een vrouw is net als mijn portemonnee, een dagje hard werken en ze is weer vol!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - last van vroegtijdige zaadlozingen
Dag allemaal, ook ik heb regelmatig last van vroegtijdige zaadlozingen! Zo voel ik het voor het penetreren al komen, soms is het een minuut soms is het maar 10 seconden!!!! Het is geen mentaal probleem omdat ik mij bij tijd en wijlen vrij goed voel en denk aan het genot die ik zal hebben, maar na een keer denken aan de penetratie mijn plezier voorbij en die van mijn partner ook natuurlijk…… Nu is mijn vraag, want moet ik in godsnaam doen ? Het is precies of ik niet mag vrijen... Op het internet lees ik over emla creme en stud 100 om je eikel te verdoven, is dat wel goed ?
Bianca van Beffum
Bianca van Beffum - heerlijke b2b/ relax massage
HOI! Wil jij even wegdromen onder het genot van een heerlijke b2b/ relax massage met als afsluiting een lekker toetje. Ik ben behoorlijk intiem geschoren! Ik kan je af en toe (alleen op afspraak) ontvangen of bezoeken. Mail me als je interesse hebt. Vertel ook even wat over jezelf en waar je vandaan komt en hoe hard je DONG IS……
Elisa Fridges
Elisa Fridges - vrouwen
Natuurlijk werken vrouwen niet zo hard als mannen, ze doen het alleen de eerste keer wel meteen goed!
Bernadola Twins
Bernadola Twins - Ben je onzeker over de vorm van je DONG
Tip: Ben je onzeker over de vorm van je DONG?? Ga dan gewoon naar de hoeren en laat je lekker pijpen EN als zij gewoon haar werk doet en niet raar reageert weet je dat er niks aan de hand is met je DONG! Die meiden zien zoveel TAMPERTJES dat ze wel weten wat normaal is en wat niet !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook