This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Demie en Brechje van der Zande
Demie en Brechje van der Zande - 1 Item
Dag , Wij zoeken een man voor optimaal tot twee vrouwen gericht trio! Mijn zusje houdt n.l. ook van pijpen en lekker geneukt te worden en lekker lang gelikt te worden. Copuleren doet zij wel met condoom en zij heeft overigens ook nog eens een kaal kutje! Wat zij niet doet is tongzoenen en anaal. Dat doe ik dan weer wel hoor! Wij vragen wel een vergoeding van een half uurtje is 40 euro ( wij ontvangen elke dag tot 21.00 uur s,avonds ) groetjes en wellicht tot Ziens !
Demie en Brechje van der Zande
hulpje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Titanium
Titanium - Ongewenste erecties, wat doe je er tegen?
Onverwacht en op de meest ongepaste en ongewilde momenten een erectie krijgen hoort nu eenmaal bij de puberteit. In het zwembad, op het strand, in de sauna, maar ook tijdens de gymles of gewoon in de klas krijgen jongens soms zomaar een 'stijve'. En daar zit je lang niet altijd op te wachten. Maar waarom krijgen jongens spontane erecties? Hoe vaak is normaal? En wat kan je er tegen doen??
Hans Klok
Hans Klok - als man vrouwenlingerie te dragen
Hoi! Ik lees er her dus veel over 'dat het zo gewoon is' om als man vrouwenlingerie te dragen. Maar niet heel veel vrouwen vinden dit opwindend, krijg ik wel eens de indruk. Ik heb een vriendin gehad die dit wel vond en stimuleerde mij hierin. Nu ben ik vrijgezel en zou dolgraag een vriendin treffen met wie ik dit kan delen e.d. Maar ik lees ook veel vrouwen die het geen probleem vinden en er zelfs van houden. Weet iemand waar ik het beste kan zijn om zo'n vrouw te treffen?
Vlinder
Vlinder - ben alleen nog nooit clitoraal klaargekomen
Ik ben 30 jaar, gezonde vrouw met een gezond sexleven. Nou ja...gezond: ik ben alleen nog nooit clitoraal klaargekomen (ondanks dat ik vanaf mijn 16e sexueel actief ben) Aan mijn vorige vriend heb ik dit ook verteld. Had ik nooit moeten doen en onze relatie is eraan kapot gegaan. Het werd voor hem een kwestie om het voor elkaar te krijgen en ik vond er helemaal niets meer aan om sex te hebben. Uiteindelijk ben ik naar een sexuologe gegaan, maar dat had helaas ook geen resultaat. 3 jaar geleden ontmoette ik mijn huidige vriend. Vanaf het begin hadden we een goed sexleven. Alleen fake ik als een dolle en weet hij dat niet (ben er ondertussen best goed in geworden) Voel me wel schuldig soms, maar weet gewoon hoe mannen reageren als ze het zouden weten en ik denk dat ik onze relatie ermee verpest. Ik hoop altijd maar gewoon dat het vanzelf een keer gebeurd....maar het duurt toch wel erg lang! Heeft iemand tips???
Cecania Stiefelsapf
Cecania Stiefelsapf - ruwe schets
God schiep de man het eerst, want je hebt altijd eerst een ruwe schets nodig voor je je meesterwerk kunt maken!!
Rucky Ruck
Rucky Ruck - last van vroegtijdige zaadlozing
Jongens, ook ik heb last van vroegtijdige zaadlozing en vind maar geen oplossing. Sinds mijn 15 had ik het overigens al door dat er iets mis was. Ik ging ervan uit dat ik nog jong was zonder ervaring en dat het met de tijd wel zal komen, maar helaas was het niet zo! Ik kom van een 5 jaar lange relatie waar mijn seksleven nooit vorderingen heeft gemaakt. Ik ga jullie niet elke detail vertellen, maar wat zeker is is dat ik alles heb geprobeerd: knijptechniek, start en stop methode, aan iets anders denken, bekkenbodemspier trainen, op voorrand rukken, pro forma condooms gebruiken enzovoort, niks werkt!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook