This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cher Jordaan
Cher Jordaan - 1 Item
Dag allemaal! We zoeken een huisje of iets anders om mijn vriendin eens een heerlijk een weekendje te verwennen! Misschien kunnen we samen iets bedenken om haar botergeil te maken door bijvoorbeeld te gaan kaarten en met een beetje wijn daarna te gaan strip pokeren!! Zoek wel mannen tussen de 45 en 60 jaar. Ps. fakers "NIET MEER REAGEREN AUB"
Cher Jordaan
onze hobbie!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Mies Takagina
Mies Takagina - donker portiekje
Kareltje neemt Miesje voor de eerste keer mee uit en onderweg terug naar huis, trekt hij haar een donker portiekje in. Miesje zegt dan: "Mijn moeder heeft gezegd, dat als jij mij naar een donker plekje brengt ik 'nee' tegen alles moet zeggen". Kareltje: "Heb je er dan misschien bezwaar tegen om me te pijpen?"
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - geobsedeerd door meisjes ondergoed
Tja, zoals jullie inmiddels wel weten ben ik al vanaf mijn jeugd geobsedeerd door meisjes ondergoed. Niet de strings maar de gewone witte katoenen slipjes. Inmiddels weet ik hoe ik aan deze fetish kom. Dacht er altijd alleen voor te staan maar na wat googelen kwam ik op de website fetisjisme.com en zag ik gelukkig dat ik niet de enige was die hier op kickt maar dat er zelfs vrouwen zijn die ze verkopen. Nu vindt ik niet het dragen opwindend maar het gluren ernaar, het voelen, strelen enz. maakt me gek van genot. Het is nu inmiddels zover dat ik een ruime verzameling slipjes, foto,s en video's hebt verzameld. Mijn ultieme droom/fetish is deze. Ik zou graag eens een meisje/vrouw op bed willen leggen haar benen spreiden, en dan gluren, strelen, voelen aan haar kruisje. haar strelen en laten genieten meer niet, geen sex of intiem, alleen maar kijken en voelen! Wie helpt me met deze droom?
Maarten
Maarten - Hoe verberg jij nou jouw spontane erectie??
Hoe verberg jij nou jouw spontane erectie?? Hoe normaal het ook is, een erectie in het openbaar kan ontzettend lastig zijn. Het is soms helemaal niet leuk om met zo'n harde bobbel in je broek te zitten, zeker niet als anderen jouw tent kunnen zien. Gelukkig zijn er wel wat trucjes om te verbergen dat je een stijve hebt of om de erectie snel te laten wegtrekken: steek je stijve TAMPERT tussen het elastiek van je onderbroek, dan blijft hij plat tegen het lichaam en valt de erectie minder op. Bovendien neemt de erectie bij veel jongens sneller af; of hang een handdoek of jas over je TAMPERT en wacht rustig af (denk aan iets anders, bv. Jouw oma!); drink iets kouds; spring in het koude water (in het zwembad); draag een wat ruimer broekje met daaronder een strakke onderbroek of zwembroek en draag een wat langer shirt dat over je middel valt. Nuttige tips toch??
Cornelieke
Cornelieke - Rachab
Dat is Rachab. Maar zij is meer dan zomaar een prostituee. Zij staat n.l. in het bijbelboek Jozua symbool voor de kanaanieten. Want die kanaanieten worden verweten ontrouw te zijn aan God en er vandoor te gaan met allerlei andere goden. Goden die hen verschrikkelijke dingen laten doen. Dat is zo hemeltergend geworden dat God het niet meer kan aanzien en daarom gaat hij de kanaanieten straffen. Rachab met haar levensstijl staat dan symbool voor deze kanaanieten. Zij is de verpersoonlijking van de ontrouw en het overspel en het kwaad van de kanaanieten!
Adriana Limana
Adriana Limana - vraagje?
Verschil tussen Onze Lieve Vrouw en hedendaagse vrouw: OLV liet alles achter en vluchtte op de ezel ; HV vlucht met alles en laat de ezel achter

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook