This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mir Kamperman
Mir Kamperman - 1 Item
Hallo boys met flinke toys! Mijn lesbische vriendin is jarig vandaag. Stuur jij haar een foto van je GEILE HARDE TAMPERT? Je moet wel echt minimaal 18 cm hebben. (En groter is beter!) Ook jouw leeftijd is belangrijk. Ouder dan 75 is geen reactie! Bij een leuke mail krijg je ons 06-nr. In de nabije toekomst willen we zeker verder gaan met de juiste klik! Liefs van een echt stel!
Mir Kamperman
foto van haar laatste verjaardag!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brandana Platjes
Brandana Platjes - nooit eerder anale sex gehad
Een man, die nog nooit eerder anale sex heeft gehad, gaat naar bed in zijn huwelijksnacht. Zijn nieuwe vrouw kleedt zich uit, gaat naakt op bed zitten en zegt : "Weet je wat ik wil?" Hij zegt: "Nee". Zij gaat op bed liggen en spreidt haar benen. "Weet je nu wat ik wil?" vraagt ze. Hij zegt: "Ja, je wilt zeker het hele bed voor jezelf hebben!"
Elsemieke Hazeleger
Elsemieke Hazeleger - een meisje dat opgroeit in een wat conservatief gezin
Tja, de meeste verhalen die ik ken, gaan bijna altijd over een meisje dat opgroeit in een wat conservatief gezin. Vervolgens loopt ze weg van huis. Het laatste wat ze tegen haar vader zegt is: ‘ik haat je’. Ze loopt dan weg naar een stad ver weg. Ze wordt in die stad al snel opgepikt door de verkeerde mensen en beland in de prostitutie. In ruil voor haar lichaam, verdient ze het nodige geld. Ze kan zich een vrij luxe leventje veroorloven. In dat wereldje raakt ze vaak ook nog eens verslaafd. Nadat ze een ziekte krijgt, gaan de inkomsten tegenvallen en beland ze op straat!
Vanessa Robbinson
Vanessa Robbinson - Lekker masturberen voor een ieder die zich even verveeld
Lekker masturberen voor een ieder die zich even verveeld! Als je een plastic broekje aanhebt met daarin genoeg glijmiddel en je eikel bloot zet daar maar eens een schuurmachine tegen iedere keer voor maar enkele seconden en als je moet klaarkomen zeker stoppen en beginnen rondlopen klimmen maar toch blijven bewegen lekker,lekker!!!!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - God redt mensen op bijzondere manieren
God redt mensen op bijzondere manieren. Nog steeds. Er is bijvoorbeeld een stichting dat zicht heeft genoemd naar dit verhaal. De stichting Het Scharlaken Koord. Zoals dat koord Rachab de prostituee redde, willen de mensen van die stichting ander prostituee’s redden, helpen. En op hun website en in de boekjes die ze uitgeven is te lezen, dat het nog steeds gebeurt. Dat amateurprostituee’s, die alleen opereren, gered worden en onder begeleiding van een pooier vervolgens een nieuw leven beginnen in een fraai Glijhuis, voorzien van alle vergunningen!
Cody
Cody - ongewilde erecties
Ow ja, de meeste tips om ongewilde erecties te verbergen zijn handig, maar nog liever zou je ze willen voorkomen. Ook daarvoor zijn wel wat tips en trucs: denk zodra je voelt dat je een erectie krijgt aan dingen die totaal niet sexy zijn (je oma, een baksteen, de hond van de buren); beeld je in dat je je tanden aan het poetsen bent of het gras aan maaien; of doe net als ik en masturbeer eens wat vaker (of heb meer seks met prostituée´s); heb geduld: naar mate je ouder wordt en je meer ervaring krijgt, leer je spontane erecties steeds beter te bedwingen………………….!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook