This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zon Jabroer
Zon Jabroer - 1 Item
Dag allemaal! Wij zijn een geil stel voor wie niets te veel is! wij zoeken een paar leuke Hollandse mannen slank rond de 40/45 jaar goed geschapen BLANKE SABELS van minimaal 17,5 cm! Het gaat als volgt: zij ligt lekker op haar buik in haar lingerie en ik ben haar lekker aan het opwarmen en jij/ jullie komen rustig binnen en gaan rustig mee doen tot ze t niet meer uit kan houden en dan gaan we met ze allen even een geile gang bang doen , graag foto’s van TAMPERTS en vertel dan ook maar even waar je vandaan komt , groetjes en hopelijk snel tot sinas!
Zon Jabroer
haar lichaam!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Boys! Van de week naar HET GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN geweest! Na een kwartier kwam deze mooie hinde op me aflopen en keek ik in de wonder mooie ogen. Na even een drankje en een sigaretje te hebben genuttigd en onderwijl wat te hebben bij gekletst op het terras hield ik het niet meer en zijn we naar de kamer gegaan. Aangezien ik deze keer zelf de olie bij me had heb ik haar eerst maar eens een geile massage gegeven. Hier heeft ze erg van genoten want ze zei tot 3 x toe dat ze me mee wilde nemen naar het hotel waar ze tijdelijk verbleef! WHaha daar zou ik alleen maar van kunnen dromen. Uit eindelijk was het mijn beurt en hebben we lekker twee uur vol gemaakt. Het is en blijft een passievolle dame met een goede klantgerichte inzet, ik ga dus volgende week maar weer!
Mirjam
Mirjam - vrouwelijke hormonen
In bier zitten volgens mij allemaal vrouwelijke hormonen! Hoe meer je drinkt, hoe meer je praat en hoe slechter je gaat rijden
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - opeens was mijn DONG scheef
Hoi, een aantal jaren geleden was ik zo geil dat ik tijdens het masturberen op mijn buik ging liggen en dus met mijn volle gewicht op mijn DONG ging liggen om vervolgens even lekker tegen mijn matras schuren! Toen ik dat dus aan het doen was hoorde ik helaas iets knappen en, ja hoor! , opeens was mijn DONG scheef !! Het linkergedeelte van mijn zwellichaam was geknapt , ik had nog net geen blauwe plek. Maar in plaats van een mijn stijve zwellichaam stond mijn eikel ongeveer 30 graden naar links vergeleken to de basisstand van mijn DONG!. Ik durfde toen dus niet naar DOKTOR HANS te gaan en dacht ook dat het wel mee zou vallen omdat ik geen blauwe plek zag maar tijdens het googlen zag ik dat je meestal blauwe plekken krijgt en je dan pas zorgen moet maken. hoopte dus dat dit na een paar jaren wel wel zou gaan maar nu, 20 jaar later, heb ik nog steeds een scheve TAMPERT. Ook zie je een grote, blauwe ader lopen als hij stijf is. dus ik denk dat de kleine aders voor het zwellichaam zijn geknapt en kapot zijn gegaan. Als hij echt stijf wordt is de afwijking naar links maar 45 graden maar bij half stijf is het wel 50 graden naar links en wanneer hij niet stijf is heb ik rechts weerstand maar links niet. Nu is mijn vraag dus: heeft er iemand hier ervaring mee? ik ben bang dat dit amateurporstituee’s afschrikt ?? Ook weet iemand of er een (pijnloze) operatie bestaat voor mijn DONG om dit op te lossen ???
Greet Bilspleet
Greet Bilspleet - In het begin was mijn anus nog een dubbeltje
Een vrouw heeft eindelijk een vriend gevonden. Ze zijn gelukkig en gaan trouwen. Haar vriend wil na een tijdje steeds anaal neuken. Dit gaat een tijdje goed, en dan wordt ze het beu. Ze vraagt haar moeder om raad. Ze zegt: "In het begin was mijn anus nog een dubbeltje, nu is het een gulden geworden, wat moet ik doen??" "Nou," zegt haar moeder, "voor 90 cent zou ik mijn huwelijk niet op het spel zetten! "
Guiliaine
Guiliaine - door PIEMELLIJM met elkaar verbonden
Tja, als ik de term prostituee gebruik, denk dan aan het volgende. Denk aan twee blaadjes, twee vellen papier. Die aan elkaar gelijmd worden. Dat gebeurt er als iemand gemeenschap heeft met iemand. Dan worden twee mensen door PIEMELLIJM met elkaar verbonden. Maar als een sexuele relatie verbroken wordt, dan worden die twee blaadjes uit elkaar getrokken. En dan zijn het al wat minder mooie blaadjes. En dan eens wat er gebeurt als je keer op keer doet. Elke keer weer een papiertje vastplakken aan een ander papiertje. En dan weer lostrekken. En weer aan een ander papiertje plakken. En weer lostrekken, etc. Er blijft van dat papiertje weinig over. Zo’n papiertje raakt helemaal beschadigd en verscheurd, gaat kapot. Dat is wat er van DE YONI van een amateurprostituee overblijft – iemand die beschadigd is tot en met. Iemand die kapot is gegaan!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook