This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zoet Jozefzoon
Zoet Jozefzoon - 1 Item
Dag allemaal! Ik ben dus op zoek naar nieuwsgierige, jonge pooiertjes die stiekem nog maagd zijn, die zich een hele middag willen uitleven op een heerlijke super geile NIMFO (IK!!!) en zo wat ervaring op willen doen. Mijn vriendin houdt er zeer van om langdurig gelikt en gebeft te worden, zij is ook dol op pijpen en houdt er van om langdurig geneukt te worden! Ik houd persoonlijk meer van: vingeren, strelen, poezelen, vaginaal rukken, de vijver laten vollopen, plonsen, blubben, en de poes voederen! Als dit je allemaal aanspreekt laat dan snel wat van je horen! Als je ouder bent dan 18 jaar (leeftijd check) dan is het onnodig te reageren en krijg je ook geen antwoord terug. Dus fakers en ouder "NIET REAGEREN AUB"
Zoet Jozefzoon
lekker kontje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pia Reystra
Pia Reystra - mannen
Het verschil tussen een man en een foto is dat de foto ontwikkeld is
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - Vaak zat vergat ik express mijn ondergoed !
Vaak zat vergat ik express mijn ondergoed als mijn vrouw en ik een weekend weg gingen! Toen gaf ze mij gewoon haar hipsters! En als deze op waren mocht ik ook haar strings dragen. Sinds dien vroeg ze me wat vind je er van ik zeg ja het zit nog steeds lekker een jaar later!! In onze kleding kast liggen sindsdien alleen nog maar dames slipjes en hipsters. Regelmatig komt ze ook met wat nieuwe! gister vroeg ze mij voor het eerst of ik soms ook haar jurkje wilde passen en rokjes en bh´s!!!! ik heb dat gedaan en ze vond het geweldig. Gezamenlijk hebbe we nu ook van die jarretel setjes in de kast met kousen en heel de mikmak. Gister avond heeft ze weer het 1 en ander besteld voor ons, dus ben benieuwd. Ik draag nu ook dagelijks haar strings, hipsters en body’s van katoen en satijn en kant! Mijn vrouw stimuleert het nu en ze vindt het opwindend dus: neen, geen heren ondergoed meer voor mij!!!!
Lodie
Lodie - (Spreuken 29:3)
In de tijd van de Bijbel was prostitutie een geaccepteerd onderdeel van de samenleving, zij het dat men wel neerkeek op de prostituees. In de Bijbel zelf is dat niet veel anders. Wat dat betreft is er dus in de Bijbel niets nieuws onder de zon. Zo is het immers – zeker in een door mannen gedomineerde omgeving – steeds geweest. Als mannen onder elkaar wordt er hooguit gewezen op de risico’s in de omgang met prostituees. Check ook eens: “Wie wijsheid liefheeft, geeft zijn vader vreugde, wie met hoeren omgaat, verkwanselt diens vermogen.” (Spreuken 29:3)
Paul Glasses
Paul Glasses - Lekker masturberen
Lekker masturberen voor een ieder die zich, net zoals ik, even verveeld! Als je in de douche staat neem je de douchekraan en spuit ermee op je balzak laat hem hard spuiten maar niet te hard dat je je geen pijn doet dus spuit met de douchekraan op je balzak en rukken maar weer !!
Felcia
Felcia - als je het aan mij geeft
Twee oude vrienden komen elkaar na jaren weer eens tegen, in een restaurant. "Zeg, ga je nog steeds met dat meisje, hoe heet ze, eeh, Heleen?" "Nee," zegt de ander, "ze is doodgebloed door de syfilis". "Van syfilis kun je toch niet doodbloeden?" "Wel als je het aan mij geeft".

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook