This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Biafra
Biafra - 1 Item
Ik ben een lekkere dame en ben op zoek naar een leuke jongen/man. Ik ben vrijgezel en het lijkt me fijn om weer eens samen met iemand iets te ondernemen. Ik ben soms een beetje verlegen en dat maakt het vinden van liefde niet makkelijker. Op het internet ben ik dat een stuk minder daarom deze advertentie. Ben je ook avontuurlijk ingesteld en ondernemend? Dan wil ik graag eerst mijn gedragen slipjes aan je verkopen met als doel een serieuze relatie op te bouwen.....dikke kus....
Biafra
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Beverly
Beverly - Stoute burgemeester steelt slipjes en bevredigt zich er steeds op los!
Een burgemeester uit het Zuiden des Land werd op heterdaad betrapt door een camera in de lobby van een hotel. Het mysterie van de talrijke verdwenen pikante slipjes in is hiermee gelijk opgelost! De burgermeester kwam zelf n.l. vaak halfnaakt huizen en hotels binnen, (van voornamelijk homo’s en toyboys) trok hun “spullen”, aan en bevredigde zichzelf. Het pikante ondergoed nam hij nadien ook nog eens mee! De politie startte een onderzoek na klachten van o.a. TRAVESTIETEN (via GRINDR) over het verdwenen pikante ondergoed. Deze burgermeester is een dorpsfiguur, hij is gemeenteraadslid en staat er ook bekend om dat hij vaak (bruin)bijklust. Hij was recent opnieuw verkozen tot burgemeester, maar verzaakt nu aan dit ambt.
Ray
Ray - sambal
Dit soort meisjes bestooi ik het liefst elke avond met zout en peper en dan wrijf ik haar ook nog eens met sambal in. Ik houd n.l. nogal van hete vrouwen........
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - nieuwe buurman
Sinds kort heb ik een nieuwe buurman. Het is een kereltje van ongeveer in de 50 en hij lijkt een beetje op een michelinmannetje. Als ik hem zie, zit hij altijd achter zijn computer met een zelfgenoegzame glimlach op zijn bolle plofbabyface. En als ik hem dan op een blauwe maandag spreek dan mauwt hij altijd over zijn dinnetje. Ik gok dat hij hiermee zijn vriendin bedoeld. Wat vreemd is, aangezien ik nog nooit een vrouw bij hem binnen heb gezien. Ook zie ik hem vaak rondsjouwen met oud porselein, iets wat me doet vermoeden dat hij van de andere kant is. Want welke heteroseksueel verzameld nu porselein???????
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - trekken
Een homofiel komt laatst bij een tandarts. Tandarts: "Is het soms om te trekken?" Homofiel: "Ik heb liever dat je eerst naar mijn tanden kijkt als je het niet erg vindt........"
Laup Trellih
Laup Trellih - redder
Zo heb ik vorig weekeinde nog een meisje gered van verkrachting....... Ik heb me ingehouden en ben doorgelopen.....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook