This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Roxy Rijneke
Roxy Rijneke - 1 Item
She is a sweet, charismatic, charming, Slavic beauty. She is a complete delight to be with. A glamour girl that has a winning personality and sparkling green eyes which will attract attention in any occasion. Lovely and playful yet sophisticated and intelligent. An accomplished University student, extremely bright and expressive. You will find her classy, cheerful, a beautiful woman from an exceptionally fine background. Experience the refreshing invigoration of her presence. Foto 100% real!
Roxy Rijneke
klein gedragen onderbroekje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen
Hier nog een leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen” ! Koop een fles 'vittel water' als SPRAY. ga zitten of liggen WANK en hou de fles naast je. als je gaat klaarkomen laat je je TAMP VOLLEDIG los en spuit je het water op je TAMP. dat is hééééééééééééérlijk!!!!!!!!!! maar als je klaar bent gebruik je hand nog want meestal komt niet alle sperma eruit...
Roosje
Roosje - mannen
Mannen zijn gelukkig, omdat onwetendheid een zegen is, of zoiets dergelijks………
Jerry Can
Jerry Can - wil jij misschien deze Compaq 15.6 inch Laptop
Hoi, wil jij misschien deze Compaq 15.6 inch Laptop ??? ik gebruik hem niet meer en misschien kan ik jou er blij mee maken!! Geheugengrootte 3GB Geheugentype DDR3 (SODIMM) Hardeschijftype 5400rpm HDD Opslagcapaciteit 320GB Totale opslag 320GB Optische Drive Type DVD+/-RW DL blootfoto's via de mail en doe gelijk een leuk en spannend voorstel en wie weet is die van jou…….
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - in de armen van Dokter Hans
De fruitkweker betrapt zijn dochter in de armen van Dokter Hans, terwijl deze laatste bezig is de inhoud van het welgevulde beha-tje aan een nader onderzoek te onderwerpen. Het meisje weet snel weg te komen, maar de dokter niet. Hij put zich uit in verontschuldigingen: 'Er is echt niets gebeurd en trouwens, dat was ik niet eens van plan.....' 'Je kan me nog meer vertellen,' bromt de fruitkweker, 'wie een appel kan grijpen weet ook waar de pruimen zitten.'
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - een hoer!
Zo blijft het woord: “Hoer” – vaak voor sommigen onder ons, een beetje een ongemakkelijk woord. Zeker voor vrouwen, en dan met name voor mijn eigen vrouw! In de bijbel wordt het woord echter heel vaak gebruikt. Als de naam van Rachab valt, wordt er bij ons in de kerk vaak in koor geroepen: “de hoer!”. Tja, een hoer dat is een vrouw die niet getrouwd is, maar wel ring dinge dinge doet met allerlei mannen (zoals wij) alsof ze ermee getrouwd is. Er komen dus allemaal mannen bij haar slapen voor 1 nacht of zelfs voor 1 uur! De meeste mannen betalen daar ook nog eens grof geld voor en dan gaan ze weer weg. En dan komt er het volgende uur gewoon weer een andere man. En al die mannen, die houden eigenlijk niet echt van die vrouw. Je hebt overigens nog steeds vrouwen, die op deze manier veel geld verdienen. Wellicht kennen jullie er zelf ook wel een paar in de regio! Rachab, waar het over gaat vandaag, dat is dus een heuse amateurprostituée, ik schrijf: een hoer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook