This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mieke Schuppen
Mieke Schuppen - 1 Item
Voor alle stoute heren die zin hebben in een geil ondeugend avontuur waarbij je mij echt helemaal afkart! Heet ondeugend SLOERIE-TJE wacht op jouw om je een onvergetelijke tijd te geven. Bel en dan kan jij deze week nog van me komen genieten! Wilde sex of gewoon een super hete girlfriend experiance wil met jou samen een hele relaxte en geile tijd beleven ik kom voor een uurtje lekker genieten ik je waarschuwen dat ik regelmatig spuitend klaarkom ,ik ben dominant,heb gevoel tepels, en een geile natte YONI !
Mieke Schuppen
mijn gedragen slipjes, lekker vies!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - Welkom bij de Lesbische Sloeries!
HOI! De Lesbische Sloeries is een wandelclub; lekker naakt lopen met een aantal lesbische nimfomanen in de vrije natuur. De groep staat open voor alle geile, lesbische en biseksuele vrouwen! Elke tweede zondag van de maand wordt er een naaktwandeling gemaakt van ongeveer 16 kilometer. Deze wordt elke vierde zaterdag herhaald. De begin- en eindpunten zijn per openbaar vervoer bereikbaar. Ook wordt één keer per jaar een weekend georganiseerd. Na afloop is er volop gelegenheid om voor: aaaaaaaaaah, nog-schatje-nog-schatje, 'la petite mort', ... Ps. Liever geen dames meer die tijdelijk last hebben van: het loeten, de feestweek, tante rossete is op bezoek, de vodden, of de regels……..of een vieze PREUT hebben!
Patrice van Hoboken
Patrice van Hoboken - Typisch weer de PTT
Een amateurprostituee, al aardig uitgewoond, wil zo graag eens een echte grote TAMPERT in haar YONI hebben, maar ze kan maar geen geschikte vinden. Ze vraagt aan een collega of ze misschien kan vertellen of ze aan het uiterlijk van een man kan zien of iemand een groot lid in z'n broek heeft. De hoer zegt, de grote van de voeten geven een aardige indicatie. De hoer neemt weer plaats achter haar raampje kijkend. Ze laat alle klanten met kleine voeten buiten. 's ochtends komt de postbode post brengen, en wat denk je. Schoenmaat 48. De hoer lokt de postbode met een smoes naar binnen. De hoer vertelt: Het is vandaag je geluksdag. Jij mag vandaag gratis. De Postbode is dusdanig overrompeld dat het zweet 'm uitbreekt. Hij probeert z'n bovenste overhemd knoopje open te zetten en zegt: "Typisch weer de PTT, te kleine overhemden en te grote schoenen!"
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen
Hier nog een leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen” ! Ga op je buik op je bed liggen. Maak voor de geilheid je DONG stijf door te rukken. Ga u op je zij liggen en duw je middelvinger in je kontje. Vinger jezelf nu zo diep en snel al je kunt. Als je dit een tijdje volhoud spuit je daarna enorm geil! Je kunt uiteraard ook meerdere vingers gebruiken om jezelf te vingeren, dat doet mijn man immers ook!
Bernhard
Bernhard - schuldbelijdenis doen
HOI! Bij ons in de kerk moet je sinds kort helaas nu ook schuldbelijdenis doen als je anale seks hebt gehad voor het huwelijk etc. Via een aantal bedekte vragen (zodat ik zelf niet direct verdacht werd) ben ik erachter gekomen dat dit alleen voor publieke zonden geldt (waar dus iedereen al vanaf weet), maar ik weet echt niet of dat ook voor mij geld. Ik durf het sowieso niet. Niet-publieke zonden moet je voor God belijden, maar hoe ik dat ook probeer, het lijkt wel alsof Hij mij niet hoort, wat ik ook wel logisch vindt als iemand al bijna 41 jaar nog nooit heeft geluisterd. Zou ik hier misschien een antwoord kunnen krijgen op mijn verhaal, en de vragen waar ik mee zit?
Mats
Mats - 30 liter benzine voor een lekker pijpbeurtje
Psssst. Uniek aanbod!! 30 liter benzine voor een lekker pijpbeurtje (FT) ik vul daarna je tank op de afgesproken plek! allen graag vrouwen deze keer……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook