This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Desiree Otten-Slagter
Desiree Otten-Slagter - 1 Item
hallo! ik ben een knappe, geile stoeipoes. Zin in een leuke tijd? een geil ondeugend avontuur waarbij je mij echt helemaal afkart ?Dan ben je bij mij aan het goede adres Wil je deeptroh geil Gemasseerd worden Of lekker Geil mij in mijn Kontje Nemen of Een geil feestje Met mn vrouwelijke rondingen, verleid ik jou tot een hoogtepunt. Ik sta bijna overal voor open, alles bespreekbaarpijpen 60 is 15 min 30 minuten 80,00 euro 45 min 110 1 uur 130 2 uur 260 Bel voor inlichtingen of een afspraak Alleen nummers met herkenning svp !.
Desiree Otten-Slagter
geile natte slipjes te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Kor. 7 schrijft Paulus het volgende
Dag allemaal! In 1 Kor. 7 schrijft Paulus het volgende: 1 Aangaande nu de dingen, waarvan gij mij geschreven hebt; het is een mens goed geen vrouw aan te raken. 2 Maar om der hoererijen wil zal een iegelijk man zijn eigen vrouw hebben, en een iegelijke vrouw zal haar eigen man hebben. 3 De man zal aan de amateurprostituée de schuldige goedwilligheid desnoods in bitcoins betalen; en desgelijks ook de vrouw aan den man. 4 De vrouw heeft de macht niet over haar eigen YONI, maar de man; en desgelijks ook de man heeft de macht niet over zijn eigen TAMPERT, maar de vrouw. 5 Onttrekt u elkander niet, tenzij dan met beider toestemming voor een tijd, opdat gij u tot vasten en bidden moogt verledigen; en komt wederom bijeen, opdat u de satan niet verzoeke, omdat gij u niet kunt onthouden. Probeer dit vast te houden. En vrees niet te erg voor de schuld die je eventueel in de kerk moet bekennen. Het is niet goed om zo met jouw zonden te kijk gezet te worden. Iedereen maakt fouten en in plaats van dat jij je daar door de kerk rot over zou moeten voelen, zou de kerk je moeten wijzen op het kruis. Op de vergeving die wij hebben door Jezus Christus. Heel veel sterkte allemaal hiermee en alvast Gods nabijheid toegewenst!
Caitlin Ferguson
Caitlin Ferguson - schoolfeestje
Er is een schoolfeestje. Twee meisjes zitten bij elkaar en de een kijkt naar de ander. Plots zegt:'Als ik het goed zie heb jij geen slipje aan.'Waarop het andere meisje zegt:'Nogal logisch,als je naar een concert gaat doe je toch ook geen watjes in je oren?
Jacco Groningen
Jacco Groningen - een gynaecologe stoel
Dag allemaal! Zo heb ik nog een gynaecologe stoel (lijkt mij heel geschikt voor een dame die hier in geneukt wil worden of man van stel die dit ook ziet zitten) staan,welke vrouw of stel wil deze binnenkort thuis hebben??? Deze breng ik naar je toe,en wat wil ik er voor terug hebben.voor de vrouw ,deze op de stoel zetten en als laats een heerlijke beurt geven op deze stoel. eventueel ,als het stel dit prefereert om dit zelf ga ik staan toe kijken. en dan is die voor jou of jullie uiteraard wil ik hier in ook wel meedoen!! Wel graag in de regio of Friesland Groningen Drenthe wacht op berichtje..
Pien Ashwyn
Pien Ashwyn - een wandelpad speciaal voor bijzonder geile, lesbische nimfo’s
HOI! Ook Groningen krijgt nu eindelijk ook een wandelpad speciaal voor bijzonder geile, lesbische nimfo’s, zoals ik! Want, zo stelt de provincie, lesbiënnes moeten gelegenheid krijgen om elkaar ook in de vrije natuur lekker te kunnen (aars)vingeren! En daar is dan nou éénmaal een speciaal wandelpad voor nodig. De VVD in provinciale staten van Groningen is nog tegen. Geen onderscheid tussen gebruikers van voetpaden. Alle wegen zijn voor iedereen. Want hoe ga je straks controleren of de dames wel echt lesbische nimfo’s zijn??
Vita Miene
Vita Miene - Een succesvolle man
Een succesvolle man is een man die meer verdient dan zijn vrouw kan uitgeven, een succesvolle vrouw is een vrouw die zo'n man vindt, of zoiets dergelijks……

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook