This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

K. Kardashian
K. Kardashian - 1 Item
HOI, zin in een geil ondeugend avontuur waarbij je mij echt helemaal afkart? Kom me dan snel een bezoekje brengen in mijn warme huisje. Ik ben een lekkere dame met een kontje en grote borsten om van te snoepen. Ik ben gek op sex met lekkere geile mannen. Lekker ZOENEN, PIJPEN, BEFFEN en natuurlijk ook een HEET PARTIJDJE NEUKEN. Dus durf jij het aan met deze HOT, SEXY MAMMA, bel me dan snel op. lekkere dikke tongzoen, GEEN SMS, GEEN EMAIL !!
K. Kardashian
stout slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alenda Mooisterisch
Alenda Mooisterisch - Mijn vrouw is als erwtensoep
Mijn vrouw is als erwtensoep, als ze begint te pruttelen moet mijn worst er direct in, zegt mijn man altijd…….
Zario van Bemmel
Zario van Bemmel - twee ballen in een zak
Er zitten twee ballen in een zak. Zegt de een tegen de ander: 'We moeten weer aan het werk want de baas staat al!'
Trudie Jonkman
Trudie Jonkman - een zeer geile, lesbische prinses
Hallo allemaal! Vanaf nu is het kinderboek Prinses Niena te koop. Een modern sprookje over een zeer geile, lesbische prinses die moet trouwen met een homofiele prins, maar verliefd wordt op een stoute amateurprostituée uit de regio! In Prinses Niena lezen we hoe de ouders van Niena een heleboel internationale huwelijkskandidaten uitnodigen om dit te vermijnden! Zelfs de prins op het witte paard komt naakt voorbij. Maar Niena moet er niet aan denken om met hen te trouwen en blijf verliefd opde zeer geile amateurprostituée uit haar regio!
Roy Crocque
Roy Crocque - dames van usedslipjes.com
Goedemorgen, dames van usedslipjes.com , zo heb ik hier voor de liefhebsters nog een mooie schommelbank staan! Is in goede staat en komt compleet met luifel en kussen. Zelf ben ik een leuke jongeman van 31 uit Enschede. Zou zeggen kom met een mooi bod en hij is voor jou,halen of brengen in overleg. Graag smsen/appen of mailen aub ;)
Ron
Ron - leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen
Hier nog een leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen” ! Als je alleen thuis bent ga dan even naakt of in je boxer in de tuin rond lopen, dan in het gras gaan ziten of blijf ergens staan en ga je gaan aftrekken. Het is een geweldig vrij gevoel (zorg dat niemandj e ziet zitten) enkel als het mooi weer is! Stop vlak voor je komt je vinger of vingers in je gaatje en je zult heftig spuiten. geniet ervan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook