This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mily Cirus
Mily Cirus - 1 Item
DAG! Ook Ik spreek goed Nederlands dus communiceren is geen zorg Mijn pluspunten zijn Masseren Pijpen,spelen en met mijn gladde rondingen en super strak k.... die op je wacht verwen ik je en laat jen kennis maken met wat inhoudt geile sex met een geile babe Ik breng je in oase van genot en erotiek zoals nooit voorheen. Je zult absoluut tevreden weggaan en krijgen wat voor je betaald. 15min 60euro, 30min 80euro en 60min 140euro. call me mayby!
Mily Cirus
stout gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - Ik ben een nette monteur
Hallo Dames~! is uw rolluik of zonwering stuk l ik kom het repareren, of wilt u uw rolluik laten plaatsen laat het mij weten en we komen er wel uit qua vergoeding…. (gna gna) Ps. Ik ben een nette monteur met ruime ervaring op diverse gebieden!
Nathalie Di Martino
Nathalie Di Martino - 50 euro per halfuur
Een Nederlandse jongeman zoekt een plaatsje op een Frans terras. Even later gaat er een knap meisje bij hem aan het tafeltje zitten. 'Spreekt u Nederlands?' vraagt de jongeman nieuwsgierig. 'Klein bietje,' zegt het Franse meisje. 'Hoeveel?' wil de toerist weten. “50 euro per halfuur,' zegt de jongedame…………………..
Hildemara Vreugdenhill
Hildemara Vreugdenhill - vrouwen hier
Tja, de meeste vrouwen hier zijn volgens mij net enveloppen; je stopt er wat in, likt eraan en stuurt ze dan weer door!
Desiree Otten-Slagter
Desiree Otten-Slagter - mijn eigen biseksualiteit en polyamoreus
Hallokes, zo zag ik deze week een twee minuten filmpje terug waarvoor ik een tijdje geleden meer dan een halve werkdag had opgeofferd. Voor een interview van 15 minuten reisde ik op en neer naar Amsterdam, om iets te vertellen wat open zijn over mijn eigen biseksualiteit en polyamoreus zijn voor mij beteken!! Ik herinner me nog goed dat ik toen ik eind dertig was, op internet zoek ging naar mensen die net als ik ook zo geil zijn dat ze ook biseksueel zijn. Zo ontdekte ik het Landelijk Netwerk Biseksualiteit. Tot dan had ik alleen binnen eigen kleine kring van klanten mijn gevoelens voor vrouwen kenbaar gemaakt. Ik was verbaasd hoe open sommige mensen waren over hun biseksualiteit. Sommigen schreven zelfs berichten onder hun eigen naam, zoals ene AAD! Wow, dat vond ik toen wel heel erg stoer. Maar er ging ook een ontzettende kracht en geilheid van uit. Zo wil ik het nu ook!
Elmer
Elmer - leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen
Hier nog een leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen” ! Koop mint shampoo van een bekend merk en smeer je DONG en je gaatje hiermee in tijdens het douchen. Ga wel iets uit de straal van de douche staan anders loopt het er zo weer af, en dit minimaliseer het effect. Begin jij jezelf nu te onaneren zoals je gewend bent, maar span en ontspan je billen ritmisch.. de tinteling van de mint geeft het gevoel of je buiten staat. Ik vind het lekker om ook nog wat shampoo in mijn anus te smeren ( niet te veel! ) Dan lijkt het of je geneukt wordt zonder dat je hiervoor je handen verder nodig hebt, de shampoo doet het werk! Stop vlak voor je komt je vinger of vingers in je gaatje en je zult heftig spuiten. geniet ervan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook