This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Bertina Holwerda
Bertina Holwerda - 4 Items
Hey lekkertje!!! Ik ben een lekkere dame. What you see is what you get! Hou jij van een lekkere hete straatsex of een vluggertje dan zit je hier goed hoor! .Zo ook een geil ondeugend avontuur waarbij je mij echt helemaal afkart! Mmm ik hou van geile mannen. Geile Nederlandse mannen alleen! Kom dan gauw langs schatjee! En maak een afspraak Prijzen: 30 min60eu - 60 min 110eu Pijpbeurt 30eu Trio ook beschikbaar prijs bespreekbaar Hygiëne vereist! Alleen nummerherkening word opgenomen! Geen anoniem bel alleen voor afspraak ! Bel mijn POOIER schatje !
Bertina Holwerda
nat slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bertina Holwerda
vrouw
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bertina Holwerda
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Bertina Holwerda
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Barbie Kanika
Barbie Kanika - de onzichtbaarheid van biseksuelen in onze maatschappij
Hoi, Afgelopen week stuitte ik op een artikel van het Parool over de onzichtbaarheid van biseksuelen in onze maatschappij. Uit onderzoek van het Landelijk Netwerk BiSeksualiteit blijkt dat 55% van de mannen en 30% van de vrouwen het moeilijk vinden om voor hun biseksuele identiteit uit te komen. Op het werk praat slechts 20% van de biseksuelen over hun identiteit tegenover 80% van de homo's en lesbiennes, dit in tegenstelling tot de praatjes die ik dagelijks hoor in HET GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN. Dat is nogal een verschil. Verder blijkt ook nog eens dat veel biseksuelen, zoals ik, die aan de buitenwereld laten merken hoe ze in elkaar steken, veel problemen zijn tegengekomen. Sja, eigenlijk verbaast het me niet. Er zijn helaas nog behoorlijk wat vooroordelen tegenover biseksuelen!
Bas Gitaar
Bas Gitaar - Ik ben een goedverzorgde jongen
Hallo,Ik ben een goedverzorgde jongen met een goed verzorgd uiterlijk en een goed figuur! Het lijkt mij leuk om eens een keer met een vrouw af te spreken om samen met mij naar een Sexbioscoop te gaan. Welke handelingen je allemaal wil dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf en alles mag maar niks moet.Ook kun je jezelf gewoon laten bekijken door mij en als je niet wil dat ik verder aan je kom dan zal ik dat niet doen. Als je liever wil dat ik een prive cabine afhuur dan is dat uiteraard ook mogelijk en de kosten zijn voor mij, tevens kan ik je ophalen en daarna weer netjes thuis brengen.Ik vindt het heerlijk een vrouw te laten genieten en tevens lekker met mijn tong met haar kutje te spelen, hier krijg ik vaak complimentjes over dat ik een snelle tong heb.Welke vrouw lijkt het een keer leuk samen met mij naar een sexbioscoop te gaan? Hoop snel wat te horen!!
Paul Glasses
Paul Glasses - een naakte POOIER
Hier nog een leuke tip voor als je gaat “roeiepoetsen” ! Je moet dan eerst maar aan een naakte POOIER van je denken en dan over zijn TAMP fantaseren en je dan gaan aftrekken…….. Stop vlak voor je komt je vinger of vingers in je gaatje en je zult heftig spuiten. geniet ervan!
Mamaloe
Mamaloe - mijn man
Drank maakt meer kapot dan je lief is, maar bij mijn man maken vrouwen meer kapot dan drank goed kan maken!
Pippilota
Pippilota - Wagenziekte
Wagenziekte... Het gevoel dat je krijgt als je hoort dat het meisje met wie je het zo lekker op de achterbank hebt gedaan, de pil niet gebruikt!
Preston
Preston - een klein bruin portemonneetje
Mijn vrouw is net als een klein bruin portemonnee-tje, een dagje hard werken en ze zit weer helemaal vol!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook