This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Justin en Jennifer
Justin en Jennifer - 1 Item
Hoi, wij zjn dus beide zeer Bi! komen graag naar je toe..!!Als je een @mailtje met je vragen stuurt zullen we, als je dat wil, bij het antwoord een blootfoto meesturen..Bellen mag natuurlijk.. bedenk wat je wilt.. en laat het ons weten..!! (wel jouw nummer zichtbaar maken alsjeblieft..!!) Wil je een afspraakje maken..?! bel ons nu..! of om teleurstelling te voorkomen, bel ons 1 of 2 dagen van tevoren...!! Een leuke tijd is echt wel mogelijk....!! Nu geen teleurstellingen meer omdat de Date niet werd wat je wenste.. Want nu kunnen "wij" naar je toekomen... MOGELIJKHEDEN..!Dames: Ervaar onze tedere handen en tongen op jouw lichaam, tijdens een vierhanden bodymassage..! (deze is er natuurlijk ook voor de heren..) Heren: Laat je eens gaan en doe het.. een sandwich, d.ptje. of mmv trio. Stellen: Gaan jullie voor een echt Quartet en/of die andere partnerruil.!? dan zijn we er voor jullie..! Gay...? Man..of Vrouw.. ook voor jullie zijn we er...!! Proef samen met jouw partner.. of alleen.. met ons de andere kant.. echt..!! gewoon een keertje doen.. De mindervalide medemens (lees gehandicapte..!!) kan en mag zeker van onze diensten gebruik maken...!!!! Het gaat er bij ons ook vooral om er-te-zijn, klaarkomen, klaarspuiten, komen, sprietsen (v), spuiten, arriveren, van je navel een zwembad maken, je kinderen uitlaten, uitkering aanvragen, en jouw zakje legen...!
Justin en Jennifer
cursus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lieke Lusting
Lieke Lusting - luxe pokernamiddagen of avonden
Horeca Dames gezocht om aanwezig te zijn voor bediening op extreem luxe luxe pokernamiddagen of avonden, zowel in België als Nederland Hoge verdiensten!! Discretie belangrijk. Sessie zowel in namiddag of avond, eigen vervoer niet noodzakelijk
Phil Piksteeg
Phil Piksteeg - vrouwen
Verkering houdt ze een beetje van je, trouwen houdt ze veel van je, en scheiden houdt ze alles van je gvd!
Alischa Stinnerma
Alischa Stinnerma - Een oude man zit op een stoeltje
De bus is stampend vol. Een oude man zit op een stoeltje. Vlak bij hem staat een jong meisje in een minirokje. Hij zegt tegen haar: "Als je wilt, mag je wel op mijn schoot komen zitten. Ik ben zo oud, dat is heus wel veilig." Het meisje gaat bij de oude man op schoot zitten. Na vijf minuten zegt de man: "Sta maar weer op, want ik ben toch jonger dan ik dacht."
Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - een partij van 12 stuks
DAG ALLEMAAL. Ik heb dus nog een partij van 12 stuks, bestaande uit realistic dildo's van klein tot groot. 15 tot 27 cm. Een grote tijgerklauw (the bengali) en nog een paar leuke artikelen zoals een waterdichte vibrator en lovers loop met sterk vibrerend ei. Bieden vanaf 125 euro. Winkelwaarde is 275 euro. Ik ze me maar 2 weekeinden gebruikt.
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - op een andere manier aan uwen aap sleuren
Stel, je wilt, net als ik, ook een keer op een andere manier aan uwen aap sleuren!! Ik ben het lekkerste van onaneren niet tegengekomen in de lange lijst, namelijk rollen! Ik ben er al zeer jng mee begonnen.... Je houd je slappe TAMP tussen je 2 handpalmen en begint te rollen, hij wordt bloedstijf, blijf doorrollen tot je klaarkomt. Simpel maar verrukkelijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook